Annons
Annons


Zätas guide till Palm Springs!


ÅL RAJT. Nu tänkte jag beta av våra resmål under bröllopsresan i kronologisk ordning och komma med mina favoriter och tips för varje! Vissa lär bli mer utförliga än andra meheh.

Vi börjar med Palm Springs! Hit åkte vi nästan en vecka innan själva bröllopet för att helt ~zena ut den~.

Annons

PS är verkligen SÅ chill, en liten stad/oas mitt i rena rama öknen. Visst finns det grejer att göra där men det är också nemas problemas att bara zena ut den totalt. Vi flög till LA och bilade därifrån, tog ca 2h.

  • Bägge gånger jag har varit där har jag bott på Ace Hotels och jag har älskat det. Visst är det lite schletet men det är också lite av charmen!! Hotellet har också toppengod mat så funkar perfekt att bara lounga vid poolen och beställa in lunch om dagarna. De anordnar roliga aktiviteter de flesta kvällar, poolparties på helgerna och poolen är öppet till sent inpå natta, vilket så klart är TOPPEN.
  • Bila till Joshua Tree! Också en klassiker men som verkligen är värd. Cirka en timma utanför stan med bil ligger denna coola ökenpark (??) som känns superexotisk för en svennebanan som jag.
  • Cykla eller bila runt lite i stan och kolla in alla supergulliga hus!!!! Arkitekturen där är såå cute, som en old school Hollywood möter country glam.
  • Beroende på när du besöker så klart men PS ligger verkligen i ÖKNEN dvs det blir VARMT. Och inte bara ”ughhh vad varmt det är” det är som sagt ÖKENVARMT. Kan inte understryka detta nog?? Vid kl8 på morgonen kan temperaturen absolut vara 40 grader. Ska du tex cykla runt och utforska kan ett tips vara att göra det tidigt af på morgonen dvs!
  • På tal om ovan: jag kommer aldrig INTE att tipsa om att smörja in dig med solskydd men för gudsssss skulllll. I öknen liksom!! Come on!! Jag kunde faktiskt inte ens ligga i solen öht denna resa (!) men också för att jag givetvis absolut inte fick bränna mig (like, mer än vanligt) inte fick bränna mig inför bröllopet……..

Stay tuned för mer tips!

2 kommentarer


AnnonsLaddar