Annons
Annons


Yoga i solen, balkongfix och överraskningsfest!


Okej så igår hann jag inte recappa helgen men bättre sent än aldrig så vi kör igenom den nu! Den var som sagt fruktansvärt händelserik och rolig!!!!

I fredags hade vi AW med jobbet och kolla vad snygga vi är, jag, Caleb och halva Elnaz (hela är ännu snyggare!!). Ynnest att jobba med tvärgenier!! <3

Annons

På lördagen hade jag ställt klockan tidigt då jag skulle på ett yogapass på Taks takterass! Filippa K Soft Sport hade bjudit in till en superlyxig tillställning tillsammans med ELLE. Så där låg vi och morgonyogade i solen och fick en helgfrukost signerad Frida Ronge efteråt. Inte DIREKT en usel start på helgen som ni kanske förstår.

Sen bar det av hemåt där mina föräldrar och farföräldrar väntade! De skulle hjälpa oss att proppa iordning vår balkong. ÄNTLIGEN! Alltså inte äntligen hjälpte de oss men äntligen tog vi tag det hehehhe. Det var trall som skulle läggas, en loungegrupp som skulle halvmonteras och en grill som skulle upp! Precis när jag skulle skriva detta inser jag att jag inte tagit en bild på balkongen (??????) så det hele får illustreras med denna bild på grillen när vi lagade den godaste men fulaste desserten som finns: grillad banan med choklad!! Fick även lära mig att stockholmare (och kanske fler?) kallar detta HAJKBANAN, vilket är ett otroligt namn.

Mitt i möbelmonteringen dök min faster, hennes man, min kusin och hennes kille upp i vår lägenhet SOM EN ÖVERRASKNING!! De förstnämnda hade rest från norrland dessutom <3 De gav oss ett klockslag att vara redo på och att då skulle en taxi komma och hämta oss, destination unknown?! Hhahaha vi som trodde att vi typ skulle grillmysa lite hemma bara. Vi blev såååå överraskade och drack lite bubbel mitt i monteringen.

Och i taxin bar det av hem till min kusin som bor rätt nära oss i Enskede! De hade fixat såååå fint och magiskt god och enorma mängder mat. Och bubbel :)) Vi fick ett eget bröllopsfirande med min familj <3

Sen festade vi PÅ där hemma, ovan är min faster och pappa som buggar loss utav bara helvete. Vi höll på till sent dessutom och efteråt tyckte vi att det var en briljant idé att gå vidare till Trädgården med min kusin! Kanske borde gått hem och lagt mig så far gone man var men *yolo*. Hursomhelst var det en EXTREMT rolig fest och vi blev så jävla glada och överraskade. Och mätta!!!

Dessutom fick vi skitfina presenter från la familia, bland annat en polaraoidkamera!!!! Vi knäppte typ upp hela rullen samma kväll så kul var det. Nu måste jag först köpa mer film och sen planera någon slags fotovägg if imma keep this up!

Tack till min underbara familj för världens roligaste överraskning och lördag!!!! <3 Som ni förstår blev dock söndagen *cancelled* pga tröttma hahahah så ingen rapportering kommer därifrån.

Kommentera


AnnonsLaddar