Annons
Annons


Xmas Gift Wrapping


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

I tisdags hade vi ett julevent på kära jobbet mitt! Vi samlades ett gosigt gäng och slog in julklappar ihop med vår head of design som visade vart paketskåpet ska stå. Folk brukar bli helt förskräckta när jag berättar att min paketstil är som följer: köpte en fet rulle julpapper på ICA för tre år sen och som jag använt till precis alla presenter sen dess och slår tyvärr in skitfult dessutom. Och pappret i sig är fult OCKSÅ?? Jag har bara inte den där FIX-genen som så många andra verkar ha. Känner dock lite i smyg att det kan vara en omedveten och nyttig (?) protest mot att vi kvinnor antas och ”ska” vara så bra på att piffa och hållepå?  MEN det betyder inte att jag inte är sugen på att lära mig mer och möjligtvis bli bättre på pifferi, så det var så ballt att få lära sig av proffs!

Annons

Vi bjöd på massa julegotta och jag kan ärligt talat säga att jag inte ens börjat att föräta mig på julmat?! For once. Har ätit typ TVÅ lussebullar och fem peppisar?? Like, riktigt deppig nivå. Behöver ligga i lite hårdare där tror jag.

Beslutade mig även för att go monochrome kvällen till ära! Helt i lila dessutom. Kände mig pangball tbh!!

sammetsbyxor och stickat – & Other Stories, skor – Whyred

2 kommentarer


AnnonsLaddar