Annons
Annons


Vuxna på stan!


Nä hörrni bara för att vi närmar oss 30 betyder inte att vi inte vet hur man har en helluva time – när vi väl kryper ut ur våra haggrottor.

Så här såg det ut i fredags när vi firade min bestie Parisa i efterskott ute på kinesiska restaurangen China (whodathunkit right)! Real classy med en askingig dryckeshjälm som vi omedelbart satte på prov med ett glas vin. Matchat med snabba jävla glitterglasögon dessutom!! Not like vi inte vet hur man blir en restus favoritsällskap???

Annons

Jag frågade min älskade vänner vad jag borde ha på mig kvällen till ära och ”råkade” visa opp detta nyköp, en pytteliten jeansklänning och ba fast näää vi ska ju bara ut och äta så det blir väl inte helt appropriate. Fick då regelrätta hot av mina vänner att de skulle säga upp kontakten om jag inte bar den?? Var ju bara att lyda rätt ut. Den är för övrigt från Missguided (adlink), en av mina absoluta favoritsidor!!

4 kommentarer


AnnonsLaddar