Annons
Annons


Vinterfukt


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag vet inte om ni som jag är så himla duktig på att syra loss i ansiktet och det är ju allt gott och väl för det mesta. MEN! Speciellt om de kallare årstidernas säsonger behöver du verkligen tänka extra extra EXTRA noga på fukt (3 x extra för du behöver ju alltid tänka på det).

Annons

Jag måste alltid jobba oljor vid kyla. För mig blir det lite överflödigt när det är varmt, min hy göttar till sig själv ändå på nåt vis. En klok hudvårdsdam sa en gång till mig att ”huden sköter det mesta själv” (oooobs för oss utan problemhud!) och min hud behöver därför inte överflödigt med fukt om sommaren eftersom jag märkt att den klarar det själv. Men nu är det ju verkligen inte sommar som ni kanske noterat!!

Äääälskar just nu Björk & Berries Birch Recovery Face Oil och att gona in mig om natta med den. Känns nästan lite lik Kiehl’s odödliga Midnight Recovery Concentrate och den är sen gammalt en storfavorit, så gillar ni den går denna hem! Plus här för en mildare doft. Avslutar med deras Forest Extract Moisturizer dessutom och den känns lagom fet efter en god olja. Man blir så himla glad när man hittar svenska produkter som håller lika bra som världskända, globala varianter!!

Kommentera


AnnonsLaddar