Annons
Annons


Vi ses på andra sidan – atlanten!


När ni läser det här så sitter jag och den här stiliga herren på ett flyg på väg till USA för att fkn gifta oss!!!!!!!!!!

Eller okej, vi gifter oss först nästa helg men nu är vi på väg mot destinationen där det kommer ske i alla fall. Bilden togs igår (idag??) på ett annat bröllop vi besökte! Först var jag rätt stressad över att tillbringa vår sista dag här borta på ett bröllop, men sen kom jag på hur perfekt det är?? Annars hade jag nog suttit helt sönderstressad och bara tänkt på oss, vår resa och ALLT annat de här sista timmarna. Men istället har vi kunna fokusera helt på våra underbara vänner och fira deras kärlek. Helt perfekt!!!

Annons

Nu går vi alltså på fullständig vacay mode. Eller – vi ska göra vårt bästa hehehe. Jag kommer självklart att försöka uppdatera så ofta jag kan meeeen jag tror och hoppas att ni har överseende med om jag inte hinner lika ofta som jag önskar ;))))

PUSS O KRAM hjärtys <3

8 kommentarer


AnnonsLaddar