Annons
Annons


Världens mest ohemligaste hemlis


Var det någon som lyckades undgå att Kylie Jenner igår kom ut med att hon fött barn (INNAN hon kom ut med att hon var gravid öht, eller hon liksom skippade det steget)?? Och man får självklart tycka ”JAG BRYR MIG INT’ OM KYLIE” but sweetie that does not make u special. Så sluta läs här i så fall.

Annons

Jag kan inte låta bli att vara VE-RÅL-fascinerad över det faktum att världens mest exponerade person (okej efter Kim?) lyckats hålla sig/sin kropp helt jävla dold för hela världen i lätt ett halvår. Blir väldigt glad för hennes skull att hon har vänner och nära som faktiskt lyckats hålla sig från att läcka – sånt känns inte helt vanligt in this day and age, tyvärr, när TMZ knackar på dörren med en fet check. För en så pass känd person måste det vara oerhört skönt att få vara lite ifred för en gångs skull? Hon har ju literally växt upp i det alldeles för offentliga rummet.

Och var ärlig: vem blev inte rörd av filmen de gjort för att summera nio hemliga, goda månader??? Den var ju supergosig och det som gjorde mig gladast av allt var att se hur kära hon och Travis Scott ändå verkar!! De har ju aldrig heller varit toköppna med sitt förhållande men det var så fint att se att allt verkar bra. Dömer absolut ingen för den livsstil man väljer men jag tänker snarare tillbaka på 20-åriga Kristin och om HON hade skaffat unge med den hon var tillsammans med då. Gissar lite lätt att hon ej varit den lyckliga person hon är idag :)) Men vissa träffar ju rätt direkt så det är väl inget mer med det.

Jahopp ja det var mina two cents om Kylie Jenners barn i alla fall? Och just det, det viktigaste var ju att barnet föddes friskt och att alla mår bra ändå. Kändisar, dom är precis som oss!!

1 kommentar


AnnonsLaddar