Annons
Annons


Vår bröllopsdag, del 2!


Vi fortsätter med bröllopsdagen!

Efter vår plåtning hade vi en stund på hotellet innan det var dags att bege sig till kapellet. Perfekt tid för att GRUNDA MED ASMYCKET MAT. Man hade ju inte fått i sig överdrivet mycket mat under dagen och man visste ju också hur knepigt det skulle bli på middagen med alla tal och grin osv. Så HÄR var stora chansen att grunda rejält. Beställde helt otroliga pastarätter som vi slorpade i oss ganska tyst för här började det bli jävligt pirrigt lol??? Sen blev vi hämtade av en bil och åkte till kapellet med våra föräldrar :))) Där väntade alla gäster på plats och de gick sen in i kyrkan direkt. Vi stod kvar utanför och pratade med vigselförrättaren och fotografen (yes, kapellet hade en egen så rent tekniskt sett hade vi 3 st hihi), sen skrev vi på lite papper, vittne osv.

Annons

Precis innan vi skulle in i kapellet blev Kalle svinpirrig men då hade precis allt lagt sig för mig, jag var 100% zen. Fkn första gången sen sommaren 2017 typ så det var fan dags…………….. Sen hörde vi vår låt spela och då var det dags att gå in, hand i hand, u know symboliskt för att vi väljer att gifta oss med varandra ^^. Vår entrélåt var Elton Johns ”Are you ready for love”, en av mina favoritlåtar sen jag var barn och som känns väldigt VI. Fan vad man började grina lyckotårar så fort man kom in och började få ögonkontakt med alla man älskar som stirrar på en helt tårögt de med. Jag hade en liten näsduk i handen vid buketten och den kom ju till användning så att säga… Själva ceremonin var kort och helt perfekt. Vi hade bokat en borglig vigsel och ville bara att de skulle prata om kärlek. Tog väl cirka en kvart och vigselförrättaren pratade så fint om kärlek, oss som par och säkert mer grejer men fan vad man inte minns allt?? Sen sa vi våra VOWS, obs inte skrivna själv, och sen var det klart! Alla bilder är sååå roliga från själva ceremonin för jag står med livets största smile, liksom skrattar för att jag är så glad och det är så sjukt att det faktiskt händer. Och bilderna från vår kyss äääääär. Inser nu att många säkert *övar på en snygg kyss*?? Vår va så SMUSHED pga adrenalin och lycka!!! Ingen vacker kyss på bild men känslan kommer från hjärtat och det gör den töppen. Sen gick vi ut till tonerna av Kylie Minogues ”I believe in you”, en av våra absoluta favoritlåtar och som var given sen dag ett. Vi mötte alla gäster ute i trädgården efteråt och firade och skålade!

Sen åkte vi tillbaka till hotellet, helt shook och överlyckliga, och samlade oss lite inför middagen. Att gå runt i bröllopsklänning i Vegas var för övrigt askul!!!! Folk var så gosiga och glada, folk kramade oss på vägen, började applådera och vart man än vände sig välde det in lyckoönskningar från främlingar. Amerikaner ändå, right?? Sen åkte vi till restaurangen som låg vid The Venetian, så det var väldigt nära vårt hotell Encore. Vi fick göra entré till vårt chambre separée till musik och applåder från alla gästerna <3 Sen följde middagen och ord finns inte för att beskriva hur magisk den var. Så många tal från alla man älskar och precis alla var så jävla bra, och Parisa var givetvis vår toastmaster. Jag hade en hög med näsdukar bredvid mig som alla användes flitigt!! Fan vad man grinade alltså. Aldrig varit med om något liknande och kommer aldrig vara det igen. Och maten var dessutom jättegod??!! Det var ju tur eftersom vi inte hade testat den innan som sagt. Det vi visste var att vi ville ha italiensk mat och vi ville att den skulle serveras family style, dvs fat man delar vid bordet. Tycker annars aldrig man blir tillräckligt mätt på bröllop ofta :))) Viktigt att prioritera haha :))

Efter vår magiska middag sprang jag och bytte om och bättrade på sminket (men heja vattenfast mascara, amirite!!). Sen var det dags för FEEEEEST. Och herregud nä ord finns inte för den heller tbfh?? Vi gick några meter till nattklubben TAO där vi hade bokat bord för alla i sällskapet och när vi kommer in står det över hela väggen CONGRATULATIONS KARL & KRISTEN (ingen amerikan har nånsin stavat mitt namn rätt, alltid med E lol) med hjärtan medan dj’n gav oss regelbundna shoutouts hela kvällen så att hela klubben (tvingades att??) applådera hahahahah. Amerikaner som sagt!! Gotta love ‘em. Sen festade vi alla på som om det inte fanns någon morgondag och det var den absolut roligaste natten i mitt liv!!!!! Tror jag hoppade upp på sofforna i samma sekund som vi kom dit och sen gick jag nog aldrig ner. Jag tog av mig klackskorna direkt pga inte kompatibelt med att hoppa i soffa och RUTTAD KLUBB MUCH när de sekunden senare gav mig ett par TAO-flipflops jag kunde bära istället?! Förstår att jag inte är den enda som tagit av mig klackarna där mao ;)) Jag hade bytt om till ett vitt set med tubtopp och utsvängda jazzbyxor och kände mig hella fly ofc. Vi orkade ändå vara ute nästan fram till stängning och efter det valde jag och Kalle att promenera hem hand i hand. Nog mest för att komma ner i varv efter allt vi just varit med om??

Morgonen efter möttes vi alla nere i poolområdet och försökte förstå vad i hela friden vi upplevde igår. Trots en bakfyllan beyond measures så har jag nog aldrig mått så bra på något konstigt vis och det var bara för jag var fylld av så mycket kärlek och glädje från hela gårdagen. Sen tog vi det bara riktigt lugnt, åt nachos och pizza, slumrade lite, åt en lugn middag och försökte smälta alla upplevelser! Vi stannade hela söndagen och tidigt måndag morgon begav vi oss mot flygplatsen för att åka vidare till Hawaii… Men mer om det i ett eget inlägg! Ska försöka bryta ner våra moment och hur vi tänkte lite mer ingående i ett separat inlägg, här ville jag mest återberätta händelseförloppet hihi <3 Även om det verkligen känns omöjligt att återberätta tbh. HUR ska man i allsindar göra rättvisa av den överlägset fetaste, sjukaste, mest magiska, underbara och kärleksfyllda dagen i sitt liv? Det går ju inte. Men jag bär med mig minnena därifrån som ett varmt batteri som ger mig energi och kärlek konstant!

8 kommentarer


AnnonsLaddar