Annons
Annons


Vänsterhand 2.0


Nu är det dags att presentera; min vänsterhand 2.0!!!!

Äntligen kan jag visa min vigselring, beställt från underbara LWL Jewelry <3 Är så gaaaalet kär i och nöjd med den! Amanda som ligger bakom märket guidade mig genom varje steg och kunde i princip läsa mina ringtankar, vilket var precis vad jag behövde. Någon som kunde läsa av vad jag kände innan jag själv fattade! Vi matchade småstenarna och fattningen med min förlovningsring och sen blev det en cushion cut diamant i halofattning. B.E.S.A.T.T. Man ser ju lite ut som en idiot så mycket som man stirrar ner på sin egen hand men men så går det väl när man är riktigt, riktigt nöjd och belåten.

Annons

Inte nog med min magiska ring! Dessutom bestämde vi oss för att köpa varsin klocka till varandra i ”morgongåva”. Dock tror jag att ursprungligen så är morgongåva bara är något kvinnan fick va?? Ughhhh dessa gamla, sunkiga traditioner runt bröllop amirite……………….. Jaja vi väljer att se det som att vi köpte varsin present till varandra helt enkelt!! För ska man ändå göra av med den otroliga summan det kostar att gifta sig så kan man lika gärna göra av med LITE MER?? HIhiehhe.

Hur som heaven: jag har i hur många år som helst velat ha en Tank Solo från Cartier. Så den fick det bli! Köpte den i Honolulu av världens mysigaste man inne på Cartierbutiken och när vi kom tillbaka till hotellet hörde han av sig och berättade att han glömt skicka med mig garantipapprena. På stört så budade han över dem OCH en liden goodiebag med deras Panthereparfym och en duschgel ”som plåster på såren”!!! Det var ju nära att man fick men för livet de timmarna utan garantipapprena…………….. Nä men ni fattar den galna servicenivån?? Synd bara att man aldrig kan handla nåt nånsin igen nu efter denna resa bara /nudel_tjej_sommar2018

Helt plötsligt sitter man här med den vackraste vänsterhanden jag bara hade kunnat drömma om?! Nu känns det som att jag måste börja ha perfekt manikyrerade händer och sånt därnt plötsligt. Mitt bling känns ju som att det FÖRTJÄNAR det typ?? Nog för att man numera är gift men jag är ju fortfarande samma lata tjej som innan så den där perfekta manikyren kan nog få komma att vänta ett tag tyvärr.

4 kommentarer


AnnonsLaddar