Annons
Annons


Valentines 2018!


Min Alla Hjärtans Dag började alldeles finfint med tre olika kärleksbud!! Eller okej bud men pga Valentines tänker jag kalla det för kärleksbud. Geléhjärtan från Godisfabriken Aroma, skönhetskit från Ellos och ett hudvårdskit från Mildh Press, med bla favoritmärket Verso i påsen! STORKNADE.

Annons

Jag och Kalle smet in på Bar Hommage för en drink innan vår middag. Han tyckte att jag skulle beställa ovan enligt drinkmenyn pga ”den är precis som du!” loooool där fick han allt till det. Han sa även att han hade tänkt beställa ett blombud till mitt jobb men att han inte hittade adressen någonstans online?! Jag ba sure bacon tur att du är snygg. Medan han gick på toa googlade jag loss och insåg att den finns fan inte nånstans!! Hahahahah stackars lillen. Det är ju ändå tanken som räknas *nooot*. Drack hursomhaver supergoa drinkar, min kryddig med sichuanpeppar!

Sen prommade vi till Pane Vino, en restaurang jag velat gå till i ÅRATAL, men ni vet när det bara inte blir av??? Det ligger liksom i Zinkensdamm och jag är fan aldrig nånsin där och då har det bara inte hänt. Men shit vad glad jag är att vi tog tag i det! Åt trerätters och precis ALLT var fingerlicking goooood. Italienskt kök, aka det bästa som finns, och allt var right up my alley.

Jaa jag vet att Valentines bara är ett hittepå för att man ska spendera mer pengar och köpa grejer till varandra men SO SUE ME jag tycker det är mysigt och blir glad av skiten. Man är bara människa!! Och jag älskar kärlek. Min kärlek. Min Kalle!!!! Min person.

PUSS O KRAM vare sig ni firar vday eller inte, jag älskar er alla <3

Kommentera


AnnonsLaddar