Annons
Annons


Update från min förortsidyll


Hörrni, jag vet att jag är skitdålig på att visa bilder på våra framsteg här i nya lägenheten så här kommer ett lass! Fotat pissuselt per use eftersom min kropp inte verkar vara kapabel till att få till någon form av vettiga bilder på inredning. De 10 000 timmar man lagt på att perfekta sitt selfiegame kan man tycka borde smitta av sig på någon typ av annan fotografering, men här har ni kvittot på att: ICKE.

Annons

Baby tv-bänken!!!!!!!! Och lampan till vänster har jag nog inte heller visat?? Båda i lite retrostil, lampan är dessutom vintage såatte, men sånt behöver vi med tanke på att vi bor i nyproduktion. Då får man fejka fram den inbodda mysighetskänslan!! Tv-bänken är dock ny och från Hans K, köpt på Folkhemmet. Den är i ek med rotting framtill – jag älskar den! Det var min kompis Ellinor som tipsade och sa wow den här skulle jag vilja köpa – varpå jag snodde idén rakt av och köpte till mig själv?? Hhahaha kanske osoft MEN vi bor ju inte i samma stad så då tycker jag ändå att det är okej mehhehe…………

Hallbebisar!!!!! Ny spegel från Jotex och en String-byrå som vi byggde ihop själva! Hallen har varit en av de jobbigaste delarna att ha omöblerad för vart fan lägger man all sin skit……?? Ja man märker verkligen hur mycket skit man har, framförallt nu på vintern. Det är mössor, vantar, påsar, nycklar blööö. Men nu är det löst! Vi valde en tjusig grå färg på byrån eftersom vi undviker vitt med tanke på att hela lägenheten fortfarande är rätt kal som sagt. Det är en så fin grå färg right?? Och spegel är i vittvättad ek och vi har mycket ek, så det känns som den passar fint. Egentligen ingick en fin mässingsknopp som ska hålla upp den men VIPS så tittade jag bort i fem sekunder och så hade pappa borrat upp denna med någon annan skruv och ja, jag är inte den som är den så det blir superbra så här också :))

Och GARDINER!! Wow de går verkligen inte att fånga på bild, dessutom återges färgerna mycket mörkare. I köket och vardagsrummet har vi exakt likadana ljusgråa, men här ser de väldigt mörka ut som sagt. I sovrummet är det mörkläggningsgardiner och AAHHH om inte det var det bästa köpet jag gjort? Här ser den brun ut men den är cirka BEIGE! Dessa beställde vi från ett ställe som heter Gardinmagasinet, ett uuurgulligt syskonpar som gör hembesök med tygprover, måttsyr allting precis efter ens hem och sen monterar upp allt! Det är inte direkt i närheten av gratis men fanimig vilken investering. Mysstämningen ökade med goda 74% efter vi fick upp våra???? Väl värt det.

Kommentera


AnnonsLaddar