Annons
Annons


Tryffelpizza, skagen & smoothiebowl


Öhhmm efter jul jag ba ”new year, new me”!! Men istället har mina senaste dagar sett ut som följande:

Den här klassikern kallar jag: jag tar en tryffelpizza med en Cola ZERO tack :)) Nöjt beställer jag alltså en så kallad nyttig läsk pga ovan nämnda New Me. Tillsammans med en tryffelpizza ja. Absoluuut. På Brillo finns den goaste tryffelpizzan iaf! Oavsett dryck till.

Annons

Kommer man nånsin ledsna på toast skagen???? Nä va??? Man har ätit det i hela sitt lilla jävla liv och aldrig blir det trist. Denna på Riche satt riktigt fins med ett glas cava till under en shoppinglurre jag unnade maj. Obs att det inte var en nöjesshoppingrunda, det var sladdar, hårddisk, korgar och massa struntskit till hemmet som behövdes. Tänk er det mest osexiga men dyraste man kan köpa! Det la jag alla mina slantar på :))

Och så plötsligt händer det?! Man fick feeling och goffade i sig en NYTTIG frulle!! Jag skulle släppa in en elektriker vid 8 men var tidig (??????) men det var tacolov elektrikern också. Och vad jag trodde skulle ta 1,5 timma tog istället 15 min :)) Bra bedömt av mig där. Men då hade jag plötsligt all tid i världen innan mitt nästa ärende, så tog en långfrulle på Pom & Flora. Älskar deras smoothiebowls med chia sen forever men alltså jag står mig inte lika bra på det som på ostmackor?? Kanske är nåt fel på min mage men så funkar den ba.

Vi kanske tar lite mer tag i den dära ”new me” efter årsskiftet då. Eller inte *öppnar chipspåsen*

2 kommentarer


AnnonsLaddar