Annons
Annons


Tryffelpizza, beautystories & perukfest!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Aaaah måndag, sweet måndag. Said no one, ever!! Men här sitter vi likväl. Jag tänkte blicka tillbaka till helgen och se hur gos och kul jag hade det.

Fick så kallad feeling efter jobbet i fredags och ville inte alls gå hem och chilla direkt. NEJ, några öl och en tryffelpizza skulle ner i min mage på Taverna Brillo först!! Sen rullade jag hem och sov som en prinsessa.

Annons

Har för tillfället KATASTROFAL hud så jag körde en liten bjootysession på min Insta Stories som verkade uppskattad! Håll utkik för flera sessions säger jag bara. Eller håll helst utkik efter att min hud slutar vilja dö först och främst…………………..

ÅHH jag fyndade dessa Adidas NMD (reklamlänk via Apprl)  (adlink) på rea på & Other Stories och är lätt besatt!! De är mörkblåa men det syns inte på bilden så klart. Skorna har världens bästa Boost-sula som ni vet att jag älskar. Och ja, en är väl lättköpt så där men alltså GULLIGA PRICKAR på coola sneakers hallooooj vilket recipe for success.

På lördagen var vi ett gäng som drog på perukfest! Eftersom min kille inte hann fixa sin för att han var bortrest så turades vi om med min Morticia Addams-modell. Han passade fan sjukt bra i den och använde det som argument för att han ska spara ut håret långt (något han tycker är jättekul att reta mig med för han vet att jag blir galeeeen).

SEN ska ni höra och häpna. Vi drog till nya gayklubben Backdoor och herreminjeeee vilket ställe!!! Rockmormor var ute till FEM och stängde stället!? Dansade på dansgolvet heeeela natten lång för det var bara omöjligt att inte. Helt magiskt ställe och jag längtar redan tillbaka till nästa gång det blir dags. Måste bara återhämta mig först……………………..

Kommentera


AnnonsLaddar