Annons
Annons


Tre dagar senare


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Halloj i stugan från en fortfarande (!!!) otrooooligt sliten men glad tönt!

HUR är det möjligt att man så här tre dygn efter sin möhippa fortfarande mår som en gammal äppelskrutt?? Vet att jag brukar kalla mig rockmormor men jag vet inte ens om detta räknas som det längre för en rockmormor är ju RIVIG? Och jag vill bara krypa ner under en sten och stillsamt somna in…………. eller ja, ni fattar.

Annons

Vi kan åtminstone se det som ett ordentligt jävla kvitto på just hur kul jag hade i lördags! Även om det är lite sorgligt att man inte kan maxa ut den längre – eller när har man nånsin MAXAT i 16h tho?? Fan, i’ll cut myself some slack där faktiskt. Men nu har jag inte tid att vara så här schleten längre faktiskt, a girl’s got shit to do?? Imorgon mÅSTE det vara över.

PS kolla min nya, runda väska där nere i hörnet iiih!!! Ska visa upp den närmre men en sak är säker och det är att: issa obsession! Från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Kommentera


AnnonsLaddar