Annons
Annons


Träningserbjudande med Swiftr!


I samarbete med Swiftr!

Här ser ni mig igår efter ett megagött pass Barre på Studio Levels! Det var inte svinenkelt att dra av det första träningspasset efter USA-resan. I was literally sweating fries??

Annons

Men som ni kanske vet så tränar jag genom Swiftr sen i vintras! Genom dem betalar man en fast månadsavgift och får tillgång till en stor mängd specialiserade gym och träningsstudios runtom i hela Sverige, men allt bokas smidigt genom Swiftr.

Har tidigare berättat att jag är i mitt livs form just nu och det är fortfarande sant *torkar pommessvett*!! Nej men på riktigt, att få testa runt massa olika träningsformer på massa grymma specialiststudios passar mig som hand i handsken! Det är enklare än nånsin att variera träningen och man upptäcker så mycket nytt och spännande?! Att träna blir är KUL och man hinner aldrig ledsna. Självklart har jag mina favoriter; ovan pass, pilates på Yogansa, cykel på Urban Ride, all dans på House of Shapes, gymma på World Class, cirkel på Homie Gym, booty på Dancing Queen, ja listan kan göras lång… Men jag har fått möjlighet att testa saker jag aldrig hade vågat om det inte vore för Swiftr! Dessutom är de uppkopplade mot flera racket- och klättringshallar samt Bounce, stället med trampoliner!! Inte hunnit testa det än men lääängtar.

OCH NU ÄR DET SÅ! Att! De har ett nytt och bättre pris på deras Unlimited-medlemskap som nu kostar 690 kr/månad. Deras Light-medlemskap ligger på 490kr/månad.
Just nu får du 15% de 3 första månaderna genom att använda rabattkoden KRISTINXSWIFTR.
OCH! Dessutom har de infört en Nöjd Kund-Garanti som gör att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. 

Hoppas vi ses och svettas ihop nån gång! Happy workout!

Kommentera


AnnonsLaddar