Annons
Annons


Time really flies


I veckan fyllde baby boo Evelina 30 ååååår! CAN YOU BELIEVE?? Så sjukt att vi känt varandra sen mellanstadiet också, time really flies när man har så kul ihop <3 Vi firade hemma hos henne, hon har flyttat nytt och stort inte långt från oss, och hon hade donat så fint med vattenmelonshots och espresso martinis!

Annons

Eftersom jag hade en pretty fartfylld fredag också så är rockmormor såååå sliten idag som resultat. Har bara loungat runt i Stureby, suttit i en park i solen, läst bok, donat hemma, sovit middag och grillat en jävla brakmiddag visserligen.

Och snart har jag semester också!!! Ska bara jobba i början av veckan sen tar jag några goda dagar ledigt. Sen blir det nog inte mycket mer ledigt än så denna sommar med tanke på att jag var ledig nästan hela maj heheheh. Det är inte synd om mig mao!

2 kommentarer


AnnonsLaddar