Annons
Annons


Tillbaka från Italien – bildregn!


NU JÄVLAR är semestern över och här kommer ett bildregn från Italien och det magiska bröllopet!!!

PS. Jag har bara sovit 1h inatt och råkade imorse lägga min kökshandduk på tända gasspisen pga trött-IQ så bear with me om jag inte är mitt mest on top just nu.
PPS. det gick så klart jättebra, jag insåg på det efter någon millisekund men you get the gist!

Annons

Vi kom fram i torsdags kväll till Bergamo! Gullig liten stad och vi hann cirka bara åka linbana upp till gamla stan (??) och äta ost. Det är för övrigt vad vi åt till frukost, lunch och middag (äter piller mot magkatarr nu så ni behöver inte bli SÅ avis). Men det var det värt!!

Fredagen var det dags för en middag med hela brudsällskapet på Villa La Madonna där vigseln skulle äga rum! Vi åkte till Piemonte och bodde på Villa Castelletto en bit bort men som jag varmt kan rekommendera. Riktigt vuxenhotell med få rum, bra service och riktigt göttig pool. Enda minuset för de hårdaste sängarna jag någonsin legat i? Så pass att jag och en annan kvinna bar in solstolsmadrasserna och bäddade ner i själva sängarna pga behövde liksom någon typ av madrass och inte bara sträckbänk plz. Kudden var en tegelsten den också så jag sov på mina kläder. I övrigt toppen!!! Obs jag älskar att sova i såna där sängar som är så mjuka att läkare säger att det är dåligt för ens rygg, så ni förstår min smak också.

Middag på Villa La Madonna, kvällen innan bröllis!!!! KOLLA MINA ÄLSKLINGAR!! Titti, bruden, i mitten <3 <3 <3

Inte en skitful utsikt med vinfält precis vart man än tittar.

Hur gullig får man vara!!! Glädjeskutt för hon skulle ju gifta sig med världens bästa Victor dagen därpå!

Lördag innan bröllopet! Hög tid för schtek som ni kanske förstår. Synd bara att jag breakdanceade ner i poolen först…………….. med flit så klart…………… Sen fick vi till en fin bild :))

Fult d va på Villa La Madonna!! Insert en klassisk: noooooooot. Ett av få ställen jag varit på där allt va PRICK lika perfekt irl som på bild. Vi var också snygga tbh!!

Gästerna gick in på vinfältet inför ceremonin iiiihh

Brudtärna och världens sötaste lilla brudnäbb!

Där borta såg vi Titti och DÄR gick the waterworks igång. Aldrig sett någon så vacker person!!! Herregud.

Varsågod för den fina skuggan av en mobiltönt på ditt vackra släp Titti :(( Men jag kunde inte hjälpa det??

Sen var det fina sånger, böner, löften, kyssar och plötsligt liksom KLART! De var gifta <3 Och som vi grät!

Sen gick de iväg för att fotas och fick en fin mottagning när de kom tillbaka! Personligen lär jag inte vara så där snygg efter min vigsel utan lär se ut som en rödmosig korv efter gråt och ståhej, men leave it to these guys att se helt perfekta ut absolut!!!!!!!

Sen var det middag i flera timmar med galet god mat, tal att gråta och skratta till och FEST! Herregud vilken fest ja.

Detta är den sista bilden som togs på mig och bruden ihop den kvällen!!! (Eller som jag känner till, shit). Men som ni ser: definitionen av fest! Om vårt bröllop når upp till halva denna festnivå kommer jag vara såååå nöjd, WOW så kul det var.

Dagen efter var vi extremt okaxiga vill jag påstå. Orkade oss ändå ut på middag, rätt mycket tröttare än kvällen innan.

Drack bara läsk till middagen och denna var urgod!! Vill ha i Sveden.

Så här fina var kvällarna också! Sen var vi kvar till måndagkväll men jag verkar inte ha fotat något på hela den dagen alls utan bara solat och badat – som sig bör på en semester egentligen.

Jag vill skicka världens största tack och grattis till Titti och Victor för att jag fick komma på ert helt otroligt magiska, vackra, storslagna, helt perfekta bröllop!!!!!!! Nu måste jag bara sova i 89 timmar för att komma ikapp från festen fortfarande men det var det självklart helt värt <3 Och tack till Malin, Camilla och Emelie för världens roligaste sällskap under resan, ni är bäst!

Kommentera


AnnonsLaddar