Annons
Annons


There is now a ring on it!


img_7845 img_7846 img_7847 img_7850 img_7904 img_7911 img_7912 img_7914 img_7915

Nämen vet ni vad. Idag hade jag planerat att skriva ett gosigt inlägg om hur jag och Kalle firar fem fuqing fantastiska år ihop. Om hur min kärlek till honom bara växer för varje dag och hur det truly inte finns någon som honom. Men så hände det lite ännu roligare grejer än så igår som jag tänkte berätta om nu!!

Annons

Igår så skulle vi ut och fira oss lite i all enkelhet och äta på vårt ”gamla” ställe Un Poco. Just när jag ska in i duschen överraskade han mig med att säga att jag ska packa en övernattningsväska istället! Sen tog vi en taxi till okänd destination, som var en god liten svit på Haymarket! Redan där och då var jag överrumplad, jag har faktiskt aldrig fått nån sån här överraskning så jag var alldeles fnittrig.

Efter middagen skulle vi tillbaka och ta en drink på hotellet, då vill han bara upp på rummet en kortis för att lämna jackorna och så. Vi går upp, jag sätter på The-Dream i högtalarna och börjar bättra på sminket lite. Och då går han ner på knä, säger de finaste sakerna jag hört och frågar om jag vill gifta mig med honom. Jag grät så mycket och sa väl typ bara ”men guuuuuuuuud!!!” för efter en minut var han tvungen att få lite klarhet och frågade igen ”är det ett ja eller?” heheheheheh *hysterika*.

Det rann fortfarande lyckotårar när vi går ner till baren för att fira med en drink och DÄR SATT ALLA VÅRA BÄSTA KOMPISAR OCH VÄNTADE. Jag hade liksom knappt torkat tårarna från rummet och nu gick the waterworks igång igen full throttle!!! Jag sa t o m DET ÄR FÖR MYCKET PÅ EN OCH SAMMA GÅNG NUUUU. Sen var det kramkalas, bubbel, skålar, pussar, mera kramar tills vi inte orkade mer och smög upp på rummet igen.

Jag kunde knappt sova en blund på hela natten för jag var såååå uppe i varv och har helt ärligt talat aldrig varit så här lycklig! Jag har aldrig varit med om något liknande och aldrig varit så här överraskad i hela mitt liv, jag är shaken to my core av kärlek och lycka. Jag svävar fortfarande på moln och det känns fan aldrig som jag kommer att komma ner. När man inte trodde att man kunde bli mer kär ni vet?? HAHA det känns typ som om jag går på något tbh. Det är så skruvat!!

TUSEN TACK för alla grattis och well wishes! Tack till mina vänner för att ni finns och är de bästa vännerna vi kunde drömma om!! Och framförallt tack till Kalle, världshistoriens i särklass bästa person, min bästa vän och kille4ever <3

33 kommentarer


AnnonsLaddar