Annons
Annons


The Original Queen B


Annons

De som känner mig vet att min allra första och än idag största källa till inspiration är Lil’ Kim. Det var genom henne jag upptäckte hiphop och för mig (och oändligt många tjejer!) visade hon att vi absolut inte behöver vara på ett visst sätt eller passa in i någon mall. Du kan ta all plats du vill, se ut precis som du känner för och om killar kan så kan du!!! För mig var allt det här helt banbrytande som liten skrutt och betyder så otroligt mycket för mig än idag.

Därför blev jag SÅÅ varm i skrutthjärtat när vi fick se ingen mindre än självaste Beyoncé valde att pay hommage till ”the original Queen B” på Halloween! Och inte direkt på ett litet vis – Bey visade upp FEM olika, klassiska Kimmy Blanco looks!!

Inte otippat kanske, men jag tycker ju helt klart att Beyoncé vann Halloween? Och att se Kim själv bli så himla glad och rörd av detta gör det hela bara ännu mer underbart.

Kommentera


AnnonsLaddar