Annons
Annons


The Dress i alla färger


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Bättre sent än aldrig eller vad fan är det man brukar säga!! Dagen innan vi lämnade SWEDEN, som jag nu kallar det, så var vi ju på våra fina vänners bröllop som ni kanske minns. Det var typ den första sommardagen i maj där i början på månaden och det var en så magisk och vacker dag, så mycket kärlek!!

Annons

Jag ville i alla fall visa upp The Dress och nej inte min, eller Joannas, bröllopsklänning lololol men min klänning som gäst! Jag älskar den här jävla klänningen så mycket att jag köpte på mig den i alla färger som fanns. Precis en sån där perfekt slip dress med cowl neck (FINNS nån av dessa uttryck ens på svenska förlåt) som jag letat efter i åratal?? Och sitter som en dröm. Jag var helt enkelt tvungen. Och den gula färgen halloooooj!!! Jag kommer dessutom vara så *cheeky* att jag kommer bära samma klänning men i en annan färg på ETT TILL bröllop jag ska på redan nu i helgen. Modellen känns liksom så enkel att klä upp och ner, helt beroende på accessoarerna.

klänning – Topshop, skor – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , pärlväska – vintage

2 kommentarer


AnnonsLaddar