Annons
Annons


Tack ”tomten”!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

GOD JUL HJÄRTYS!!!!

Jag och Kalle fick unna varandra/oss varsin riktigt fin julklapp i år tyckte vi, efter att ha sålt lägenheten och flyttat till nya. Vi kände helt enkelt att vi var värda det (?!). Så vi valde varsin finfin grej vi verkligen ville ha och för att det skulle kännas lite bättre inombords sa vi att vi säger att du ger min till mig i julklapp och jag ger din grej till dig i julklapp?? När man försöker övertala sig själv om att något är mer okej än vad det kanske är för att stilla samvetet hihi.

Annons

Vad jag valde då? Ja ni kan ju gissa!!! Jag har velat ha en Proenza Schouler PS11 (reklamlänk via Apprl) i säkert fyra-fem år men det har aldrig varit läge och jag har tyckt den har varit lite pricey för den storleken. MEN så trillade jag över denna på rena rama REAN och då kändes det faktiskt som ödet. Det skulle äntligen bli vi! Tidlös, enkel och praktisk storlek med ett skönt jävla cross body-band. I’m in löv.

Vad Kalle ”fick av mig”?? Jo men en synth så klart. Det enda han nånsin alltid vill ha! Han har en hel studio full med synthar, stora som små, ändå kan han uppenbarligen aldrig få nog. LOOOL jag förstår mycket väl att detta är exakt vad han tänker om mig och mina väskor också!!!!! Alla har vi våra hobbys och det är helt okej.

Nu ska jag mysa loss ännu hårdare med familjen, pynta granen och äta massa gott. Hoppas ni också har en helt underbar jul! Älskar er!!!

 

Kommentera


AnnonsLaddar