Annons
Annons


Svårt att vara optimist


Fan alltså jag som ändå är optimist to the BONE har det tufft just nu. Prick så här ser mitt liv ut precis varje sekund: påpälsad som ett jävla dagisbarn möter Michelinmannen, ständigt kånkandes på en gymväska. För det är allt jag gör just nu?? Fryser ihjäl i Den Andra Vintern (lagom till våren) och tränar.

Annons

Klagar egentligen inte på själva träningen för jag har svinkul och är i mitt livs form tbh, men det märks verkligen att det är cirka allt jag prioriterar just nu?? Pratade med mina kompisar för någon vecka sen och bad rätt ut om ursäkt för att vi ses så sällan numera, för att jag är så tråkig och bara tränar hela tin. TÄNK vad man börjar prioritera helt annorlunda ”bara” på grund av ett litet bröllop va :)) It better be worth it :)) Skoja klart det kommer vaa men ni fattar. Livet känns rätt pausat från en verklig vardag på något vis? Alla tankar, känslor och aktiviteter riktas ju bara mot en enda sak just nu. Något jag ändå inte trodde om mig själv?? Trodde jag skulle vara så mycket mer chill men det tär fan på mig om jag ska vara ärlig. Och då hjälper det inte att vintern ”äntligen” bestämde sig för att come 2 town heller. Gör ju inte UNDER för måendet direkt!!!

Alla som gift sig säger ju att all grubbleri och hårslit var värt det sen när dagen väl kommer så man får väl helt enkelt tro deeeemmmmmm

3 kommentarer


AnnonsLaddar