Annons
Annons


Stressdrömmar, so you know it’s real


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Nu har det börjat!! Japp nu är vi officiellt igång. Jag pratar självklart om stressdrömmar om bröllopet!!!!

Drömde häromnatta att vårt bröllopsfoto var av en pizza! Alltså en pizza var motivet i bild. Vi var inte ens med??? Det sjuka var att det typ verkade vara meningen för vi hade nämligen åsikter om pizzan (!!), ”ska den verkligen ligga så däär” etc. JAPP!!!!! Sen blev Kalle Zlatan fast in the bad way, vårt förhållande var bara en business deal och vi stod cirka två meter från varandra i alla bilder.

Annons

Lite sånt där håller mina hjärna på att drömma ihop för tillfället alltså. Det känns ändå lite kul på något vis för det känns som att det är en RIKTIGT countdown då?? Stressdrömmar hör väl till. Anywayz så är jag inte så jättestressad över själva bröllopet IRL? Det mesta är bokat så nu är det bara att göra klart det som redan är i rullning, ringen, klänningen tex. Sen kanske man ska ha blommor eller nå skit på middagen antar jag, så det får jag väl ta o beställa nåt. Jag bryr mig så otroooooooligt lite om blommor? Jag har liksom bara tagit bröllopsbuketten som ingår i paketet vi har köpt hos kapellet i Vegas. ”Vita blommor? Fint!” – det är min nivå. Tycker alla blommor är fina tror jag?? HAHAH det är fan helt sjukt hur low maintenance man kan vara med vissa grejer och sen helt maniskt high maintenance med andra aspekter av sitt bröllop :))))))))))

i bild: jacka (reklamlänk via Apprl) , klänning (reklamlänk via Apprl) , väska (reklamlänk via Apprl) – & Other Stories, lunchpåse – Maxos på Kungsholmen

1 kommentar


AnnonsLaddar