Annons
Annons


Strass, silver and keep it coming


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Känner att jag gör samhället en tjänst när jag försöker att reclaima strassjeansen??? De är liksom inte låga i midjan eller i något avancerat mönster som back in the småtacky day. Nä nä, strassjeansen 2.0 är i mom jeans-modell och har stenarna utplacerade för att passa ett normalt fungerande liv.

Annons

Men istället för att ba hmm jag har ju strass på jeansen så jag kanske borde tona ner mig i övrigt…………… Nä men ni vet ju att så aldrig är fallet?? För som vi alla vet så: more is more. Valde istället att framhäva strassen med en SILVERBOMBER som ger grovt trevliga 90-tals Robyn-vibes!

strassjeans – Bik Bok, silverbomber – Cheap Monday, hoodie – Weekday, t-shirt – H&M, skor – gamla Zara

Kommentera


AnnonsLaddar