Annons
Annons


Staycation, tryffelpasta och spa med utsikt!


Jag har ju inte ens hunnit recappa min lördag för er! Väldigt lugn men ändå händelserik på samma gång.

Jag checkade in på nya hotellet Downtown Camper på Brunkebergstorg faktiskt. Väldigt gött att bli bjuden på en staycation så där! De hade stor invigningsfest den helgen så det var ett sjukt pådrag. Jättefint hotell med KANONLJUS för selfies på toan! Något vi alla vet är essential these days.

Annons

Sen gick jag vidare till Trattoria Montanari där min älskade Titti firade sin 30-årsdag! Det bjöds på trerätters och var så himla mysigt!! Extremt god mat där btw om man älskar italienskt och ja det finns faktiskt ingen mat jag gillar mer så.

Det blev ändå en tidig kväll för mig vilket jag var glad över dagen efter. Jag ska nämligen till Berlin i helgen som kommer och då lär det inte bli lika lugnt?? Efter min galet goda nattsömn passade jag på att njuta av en go långfrulle på Downtown Camper, här tex en belgisk våffla med nutella och grädde :’)) <– lyckotår.

Sen pruppade jag runt inne på deras spa som var helt magisk!!! Sån sjuk utsikt över hela stan och med en fantastisk uppvärmd pool och en enorm, ball bastu. Kände mig som ett barn i en godisbutik!

Tack till Titti för att du finns och är en gosking och tack till Bindefeld för övernattningen!

2 kommentarer


AnnonsLaddar