Annons
Annons


Statement boots 2.0


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Ursäkta mig men jag var så HELLA nöjd med min outfit i fredags! Framförallt med tanke på att jag hade tio minuter på mig från att jag kom hem till att jag skulle iväg igen??? Hann skrapa ihop denna underanvända klänning tillsammans med mina nya boots, som skänkta från ovan. Min hygiennivå låg tyvärr på dusch-i-handfat-stadiet men så länge outfiten var on point, right…………………

Annons

De sista bilderna fotade en fotograf på klubben LE, det är alltså inte en ny cool inställning på min telefunky. Syns det på mitt hår att det var slutet av en lång kväll på sista bilden??? Hahhaha. Så där ser för övrigt mitt hår ut när sjävfallet är 100%! Inte för att jag brukar platta det men jag antar att det var fuktigt ute eller att jag blev varm av all dans looool

boots – Nelly, klänning – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) (psst på rea!), väska – Loewe (reklamlänk via Apprl) , jacka – gammal Cheap Monday (reklamlänk via Apprl)

Innehåller annonslänkar

Kommentera


AnnonsLaddar