Annons
Annons


Spring rollin' with the homies


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Precis innan jag åkte iväg på min USA-resa och Parisa åkte iväg på egen jobbresa (för att spela in mer Kobra som hon är programledare för denna säsong halloooooj talented bestie!!) så hade vi en tjejmiddag innan vi alla skiljdes åt så lång tid. Vi gick till nya Eatnam på Odenplan och testade deras vietnamesiska käk (och risöl mums!!). Galet att tänka på konversationerna vi hade för typ åtta år sen och POFF så sitter vi här och gör grejer och lever liv vi nog aldrig skulle drömt om då?? <3

Annons

Mina babies!!!

Vi delade på massa mat men vårrullarna, både friterade och färska, var DING DING DING jackpot.

Ser ut som jag plåtar en byline för Expressen men absolut!

Vi satt kvar all the way till stängning hahah så jobbiga men det var himla trevligt och fint där så passade på att fota när det var tomt sen!

Vet inte varför jag envisas med min nya byline-pose plötsligt överallt?? Jättestyltigt och förstår inte vart det kommer ifrån men samtidigt måste man väl bjuda på det antar jag.

lurvig jacka – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , pyjamasblus – Monki (reklamlänk via Apprl) , pyjamasbyxor – Monki (reklamlänk via Apprl) , skor – Fenty x Puma (reklamlänk via Apprl) , väska – Stella McCartney (reklamlänk via Apprl)

Innehåller annonslänkar

1 kommentar


AnnonsLaddar