Annons
Annons


Softa och sporta


Förutom att svärmor varit på besök är mina enda påskplaner att hit the gym! Inte meningen att tjata om mitt tränande men det blir lite svårt att undvika när min blogg handlar om mig och det är vad jag fokar på just nu so…………… stå ut med mig bara.

Annons

Påskharen kom med ett litet set från Pierre Robert Sport och uuujujuj vad skönt det var!! Superdupermjukt och perfekt för yoga och liknande aktiviteter. Tightsen kändes som ett andra skin och jag premiärade dem direkt på ett Megaformer-pass. Sporttoppen supermjuk den också, men den skulle jag tex inte kunnat använda på en träningsform där det skumpas, den är inte gjord för den sortens stöd.

Jag älskar såna här lediga dagar när jag inte bär i närheten av en droppe smink, tvättar inte håret pga ska ändå träna och svettas igen dagen efter………… Ja ni hör ju min nivå av piffighet denna påsk hihi!!! Lever i mjukiskläder varvat med träningskläder basically. Jag älskar ju kontraster så när jag väl får möjlighet att piffa mig inför eventuell fest så vet ni ju att your girl goes ALL OUT!! Men när jag inte måste såååååå blir det rätt låg nivå tbh. Älskar låg nivå <3

Kommentera


AnnonsLaddar