Annons
Annons


Snaps before Xmas


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Mina senaste snapshots ur telefunken!

Var på Acnes julfest med några kollegor! SÅ ambitiöst och enormt.

Jag är ju taggare än taggast på kommande filmen A Wrinkle In Time!! Detta nya omslag av TIME, med casten, får mig att må såååå gott och bringar faktiskt en liten glädjetår till ögat också. Det är nya tider nu <3

Annons

…………….tror man!!!!!!! Tills man påminns om sedvanliga rubriker likt ovan. Därför kan vi aldrig slappna av och tro att kampen är över för jämlikhet. Ingen vila, ingen ro. Men en vacker dag?

Jag har varit förbi Aller och fotat lite nytt och kul!! Visar opp snarast. Älskar Aller <3

Vi har det så fint och julmysigt på kontoret, det är helt otroligt. Nästan så jag knappt känt att jag behöver ha något pynt hemma tbh haha?? Får min goda dos var dag.

JAG HAR VARIT OCH PROVAT VIGSELRINGAR! Ett stort jävla steg på vägen. Berättar mer framöver i ett eget inlägg. Shit vad detta är svårt, välja ut något man ska ha resten av livet!?

Var och såg nya och sista Star Wars! Jag älskar ju de nya filmerna, så otroligt starka och coola. En ny karaktär i The Last Jedi var ”porgs”, en fågel, som jag kunde identifiera mig SJUKT mycket med. Vad nu det än säger om mig??

Blivit bjuden på tredje adventsmys med hembakade biskvier och lussebullar!! Lyxigt värre att man har vänner som kan sånt därnt hörrni. Cause I sure can’t…………………

Förbereder mina naglar för julfineri med perfekta jullack från Smith & Cult (reklamlänk via Apprl) !

HärligTTT att jag lyckats träna en enda gång i december. Men HUR i allsin dar ska man hinna eller orka det under årets stressigaste månad (i normala fall!!) samtidigt som man flyttar och planerar bröll!!!! Nä det går faktiskt inte. Något måste man prioritera bort för att inte bli knäpp och denna månad fick det bli mitt fysiska välmående ;))) Men psykiskt mår jag TOPPEN så jag tänker att kroppen får hinna ikapp efter nyår ba.

Kommentera


AnnonsLaddar