Annons
Annons


Smaken är som bandagebaken


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hihi jag har ju glömt visa er min bday-outfit!! Kändes faktiskt svinkul att låta sommaren göra ett gästspel mitt i den förrädiska hösten. TROTS att jag insåg väderskillnaden i Sevilla först dagen innan avfärd vilket innebar panique-insmörjning av brun utan sol och rakande av lite kroppsdelar i sista sekund.

Annons

Efter en del smörj, oljor, skimmer, bronzer osv osv kände jag ändå att jag fick till ett, om än fake, glow? Rätt starkt jobbat med tanke på grundutbudet om vi säger så, right. Och ni vet ju att det gäller att fejka det tills du mejkar det!!! Serious life motto i stort som smått.

Klänningen är en bandageklänning med helt enorma broderade blommor på. Och vet ni vad, jag älskar bandageklänningar – alltid gjort och lär alltid göra. Couldn’t give two sh*ts att folk inte bär dem längre?? Det var väl typ Kim K år 2010 och så håller jag fortfarande på nu. Men jag känner mig snygg i det och då är det väl inte svårare än så? Nä faktiskt inte.

klänning – Missguided, skinnjacka – & Other Stories, skor – gamla Nelly, väska – Loewe

Kommentera


AnnonsLaddar