Annons
Annons


Shotsbricka, första hjälpen och filmtips!


Helgen är inte ens över men jag kände för att sammanfatta den redan nu så här kör vi!

Fredag efter jobbet åkte jag förbi Mac Pro-butiken i Stockholm för att gå en hella king make lagom till helgen!! Mer om detta i ett separat inlägg snart.

Annons

Njutit av vårt senaste tillskott här hemma, vars skönhet självklart inte går att fånga på bild!! En mörkgrön sammetsfåtölj, lite lagom gosig retrostil så där. Färgen på bild ser grönblå ut, men det är GRÖNgrön irl. Köpte den från Sofacompany!

Här fick jag till ett kul skämt?? Hörde att First Aid Kit hade en konsert i helgen, men hemma hos oss har vi ofta privat show med dem ;))) Min blivande man har lite av en tumme mitt i handen så man får alltid se till att vara förberedd! Tur att han är så sööööt <3

Ett otroooooligt filmtips följer här: Annihilation på Netflix!!!! Detta är den bästa filmen jag sett på flera år tror jag. Golvad. Tagen. SJUKT att den inte går upp på bio worldwide, bara i USA? Slungades tillbaka i tiden till 15-åriga Kristin när hon såg 2001 för första gången. Helt oförutsägbar och lite läskig sci-fi som är svinkonstig men keeps u guessing hela jävla tiden!!! Jag ÄLSKAR det. Och inte direkt ofett att det är Natalie Portman och fyra vetenskapsquinnor det kretsar kring. SE DEN!

Lördagkväll ville jag ta det lugnt men så blev det inte! Vi skulle på 30-årsdrink och så skämtade vi om hur lol det vore om vi beställde in en shotbricka och jaa då blev det ju tillslut så där att man måste GÖRA det man skämtat om. Sen tog jag en bild på Kalle på baren för han såg så HISKELIGT lång ut när han stod vid valvet som är skapt för ”normallång” <3

Söndag har inneburit storstädning, storhandling, promenad i solen och annat hemmamysigt! Behövde verkligen en lugn jävla helg efter förra veckans intensiva sådan i London. Gjort otroligt mycket för måendet att bara komma ikapp lite när allt runtomkring en bara byggt upp?? När man är mitt oppi bröllopsstressen så känns det som att det går ut över så mycket annat, man har liksom inte orkat lyfta ett finger här hemma tex. Som sagt: nu är man ikapp lite mer och bara det lättar upp en hel del!

Men nu känner jag mig faktiskt laddad och redo för en ny vecka hahahah inte alltid man har den känslan på söndagar. Plötsligt händer det!

Kommentera


AnnonsLaddar