Annons
Annons


She’ll give you FEELS


Longtime läsare VET mina feels (!) för denna brud, Snoh Aalegra! Har skrivit om henne i hur många år nu?!

Efter så lång väntan, mindre släpp och EPs så har vi äääntligen fått ett album!!! Här har ni Sveriges mest okända megakändis, typ alla i branschens favorit. Har ni hört talas om tex Prince?! Han var helt besatt av Snohs musik och spelade upp den under egna spelningar bland annat. MMMHHMMM! Helt rimligt liksom.

Annons

Förutom att Snoh är en underbar tjej så har hon också en gudabenådad soulröst från ovan. Hon låter som ingen annan och spelar verkligen helt i en egen liga om du frågar mig. Debutalbumet ”FEELS” är dessutom full of just that!! Jag lyssnade sönder under resan i LA och NYC och tänkte daaaamn det här är verkligen ett soundtrack för Los Angeles, sen ba mmmm okej New York också…… och nu hemma i vackra, kalla Stockholm tänker jag mmmmm jääävlar vilket fett höst-Sthlm-soundtrack…….. hahahaha som ni förstår så är det basically ett perfekt livssoundtrack.

Men alltså hur perfekt är inte detta album! På alla sätt och vis, pratar inte ens bara om hennes magiska röst. Allt från lilla rysgråten under förtrollande ”Time” till smygsamba under skrivbordet till 00-talssexiga ”You got me”.

Vsg för ditt nya livssoundtrack!

1 kommentar


AnnonsLaddar