Annons
Annons


See u soon, LA!


Lagom till att kylan är här på rickeluring så rör jag mig mot varmare breddgrader! Något jag själv lite har förträngt tyvärr, trots att det är himlans götta, för jag har så mycket annat att tänka på. Typ N U, dagen innan, kommer jag på att just fan jag åker ju till Los Angeles imorgon ja?? Perfekt, jag har bara inte hunnit tvätta några underkläder eller mitt hår men det löser vi!! Packa löser jag väl på nån timma också hahahah.

Annons

Ja som ni hör är jag inte så förberedd för resan men det betyder inte att det inte kommer bli magiskt! Åker dit på jobb för massa spännande saker vi har på gång. Det skadar ju inte att få lite värme heller?! Precis när man packat undan alla sommargrejer på riktigt så ba just ja?? Plockar fram sandalerna igen jiihooooo.

Efter LA åker jag vidare till NYC en kortis över Halloween (HUR KUL!!) och sen när jag kommer hem ska ni få höra på riktigt roliga grejer. Den som väntar på nåt gott y’allllll <3

Kommentera


AnnonsLaddar