Annons
Annons


Rosa en masse


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Min gårkväll var GOALS om jag får säga det själv?? Äntligen återförenad med mina besties, 27 000 grader varmt efter jobbet och bjuden på töppentrevliga events dessutom! Först var vi på ett bjootyevent, men det ska jag berätta lite mer om senare efter att jag testat produkterna lite närmare okeeej.

Annons

Sen åkte vi ut till ett rosa palats (?!) på gärdet där Arvida Byström hade kurerat stället för Urban Ears! Wasima spelade den bääästa musiken per use, precis ALLT var rosa inkl bubblet jaa och jag kände mig hella passande i min sexy skolavslutningsklänning!!! Jag är rätt ovan vid att klä mig så pass ”””girly””” men ibland kan det vara kul eftersom jag älskar att *experimentera*.

klänning – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , träklackar – & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , solglasögon – Gucci (reklamlänk via Apprl) , stråväska – Etsy

Kommentera


AnnonsLaddar