Annons
Annons


Röda mattan: Oscarsgalan 2018


Oscarsgalan inatt yooooo!! Knappt sett någon av de nominerade filmerna alls tror jag lol. Förutom Get Out då så klart!! Synd att den inte vann, eller det kanske man inte ”får” säga när man inte sett nån av de andra filmerna men det skiter jag i ärligt talat. Den borde nog vunnit oavsett? Så pass mäktig!! Se om du inte gjort redan.

Annons

Något annat som är kul är ju röda mattan!! Här kommer mina faves:

Eiza Gonzales måste jag först och främst erkänna att jag aldrig sett förut men DETTA är den exakta klänningen jag skulle vilja bära på något jävla galej tack???? En helt perfekt klänning i min smak!! Dessutom matchat med orangea läppar och strassmycken – hade kört preCIS samma.

Margot Robbie vann inget men vann kanske för vassast on trend??? Se hennes pärldetaljer så där tjusigt värre på klänningen sin. Och istället för att ha en pärlväska till och balla ur helt hade hon en enda STOR pärla kanske man kan säga? En stor kristallmojäng till väska i alla fall. Fint tycker jag!!

Omg Nicole Kidman!! Serving royal realness och dessutom royal blue färg på det, perfekt till de orangeröda läpparna! Ser tyvärr fruktansvärt obekväm ut att sitta i, like HUR går det ens till, men just nu är det röda mattan vi kikar på inte ”hur såg det ut när alla satt ner”-mattan…………………..

Wiiii Greta Gerwig var jättefin i denna enkla yet pråliga orangea dröm! Småblommig med lite glitter, men ändå så pass clean i modellen att det hele går hem underbart.

Allison Janney!!!!!!!!! Denna kingen. Som dessutom vann för sin insats i I, Tonya!! Blir så glad. Blir även glad för hennes feta monokroma lewk!! Ni vet att jag älskar en god mono. Här också: redig ringning, otroliga ärmar (!!!!), fett halsband, gahhhhh verkligen en fullpottare.

Jag brukar inte vara så jättemycket för old Hollywood glam egentligen men Allison Williams pullade off det (?!) bra här. För det känns liksom inte HELT old school?? Ändå rätt skulpturalt och modernt med snittet och fallet eftersom tyget är stelt + pärlorna över axlarna.

VIOLA DAVIS! Alltid en dröm men nu även hon en monokrom dröm <3 I inget mindre än hot pink dessutom, en grovt underskattad färg. Bonus för väskan med ett litet handtag på?? Ja tack!!

Taraji P Henson vet jag inte ens. Vad. Jag ska. Säga???? Mållös rätt ut i intet. Definitionen av SULTRY då!!

Även Jane Fonda har en smart väska med handtag och kör monokromt!! Så pass nöjd att denna lewk blir mer och mer mainstream. Och de här poweraxlarna + powerringningen på en sån här powerlady gör mig så glad!! Lyssnade ju på hennes biografi nyligen och fick sån nytändning på Jane, sån jävla king, och ja om ni inte redan kunde bara utläsa det genom ovan bild right?!

Ja, jag har sagt det några gånger nu men här kommer det igen: MONOKROM!! Octavia Spencer körde på en mörkmörkgrön variant, trés classy indeed!

Danai Gurira försökte lura dig o ba åh kolla här vilken gullig enkel liten rosa klänning jag har………… så ba BAM har hon både en rätt bra party in the back på den, med en low cut dubbelsläp (!) och ett megacoolt metallicmönster på håret!!!!!! Precis när man tyckte hon var sån otrolig king i Black Panther så levererar hon minst lika tungt IRL <3

Saoirse Ronan försökte sig på en likadan luring som Danai!! Men vi går inte på det!! Inte en lika tuff frisyrdekoration som sin föregångare men en HELLA party in the back verkligen. En enorm rosett som knappt syns något alls framifrån, så det blev en jättekul överraskning indeed.

Rita Moreno dök upp i en klänning hon bar på Oscarsgalan 1962!!! Bara det är värt en KUDOS Rita. När man tänker på det är det sååååå bisarrt att ingen ”får” ha på sig samma sak (för GUD FÖRBJUDE om två pers dyker upp i samma klänning GASP) och att de sen aldrig ”får” bära det igen?! Älskar dessutom att gullis-Rita har på sig hårband och långa handskar med armband över <3

Zendaya, detta underverk av person, där allt hon tar på sig blir snyggt?? Men sen ÄR det faktiskt så att hon bara tar på sig snygga grejer också tycker jag. Gårdagens klänning hade en minst sagt otippat och ospännande färg (soffbrun??) som jag knappt nånsin tror att jag sett på gala öht tidigare för vem kan ens bära upp det?! Zendaya kan så klart!!!!!

Och jag tycker vi avlutar med en superking: Whoopi Goldberg i SOLGLASÖGON på röda mattan! Om inte detta är goals så vet jag inte vad som är. Otroligt fint klänning dessutom, så fina färger och mönster som hon matchar kickass med mörka läppar.

bilder: vogue.com, usmagazine.com

4 kommentarer


AnnonsLaddar