Annons
Annons


Röda mattan: Grammys 2018


Grammygalan 2018 inatt! Bruno Mars, av alla artister, tog hem de mest prestigefyllda priserna och Kendrick Lamar gick det fint för också. En personlig favorit, SZA, var den mest nominerade kvinnan i år och då dessutom som nykomling men gick hem tomhänt?? Märkligt sånt där……………….. Vi kollar på röda mattan istället och torkar våra besvikelsetårar med fina fashiontyger!!

Annons

Janelle Monae är ofta återkommande på mina topplistor. Hon har sin stil, kör sin egen grej och gör det alltid TOPPPP. Det är ändå rätt stort för en klänninglover som jag att bli helt uppspelt av en kostym och det är sånt Janelle lyckas med!! Åtsittande kavaj med otroligt brodyr över hela och ner längs de vida benen.

Gravida Chrissy Teigen put KUL in discokula!!!! En sak rätt så orelaterat till detta men som jag ändå måste dela med mig av för att det är för bra: in och läs caption på denna bild hon laddade upp från pre-Grammyfesten. Hur härlig får en människa vara!!

Kvällens favoriter, som personer och musikmässigt, SZA och Cardi B (med sin syster Hennesey!). Tjejerna synkade fint i stilen ”svan” och SOM they pull it off. Även Cardi var nominerad men gick hem tomhänt i en kategori man ändå kan tycka att hon borde vunnit.

Den vita rosen Cardi bär syntes flitigt på röda mattan – det var kvällens stödsymbol för Time’s Up, av #MeToo-rörelsen <3

En ganska minimalistisk look men som jag ändå enjoyed var Hailee Steinfeld! Enkel, vit tubklänning (<3) med klarlila metallicboots och grön ögonskugga. DET är en minimalism i min smak!

Sticker in en kille här, Tyler, the creator, för att hylla hans leofrisyr!!

Beyonce hittar jag inga bilder från röda mattan (så känd att hon inte ens går den??), så denna är från hennes egna instadoodle. Som vanligt vinner hon överlägset coolast av alla!! Denna åtsittande sammetsdröm, stylad med hatt, solisar, that sultry make uuuup jag orkar inte.

Kvällens hederspris går till Blue Ivy, Beys och Jay-Zs dotter, som satt mellan paret på galan. Det finns ett klipp när Kungen och Drottningen av USA klappar händerna åt något på scen och Blue Ivy BER DEM LUGNA NER SIG. Hon basically hyschar Beyoncé?? Hhahahahah förstår ni hur sjukt det är att vara cirka den enda personen i hela världen som kan göra det utan att vilja begå harakiri efteråt.

Ett av kvällens starkaste ögonblick var Keshas framträdande av sin otroliga låt ”Praying”! Helt vitklädda fick hon hjälp från bla Cyndi Lauper, Camila Cabello, Bebe Rexha mfl. Väldigt lämpligt och bra att Kesha, som själv har varit utsatt för övergrepp av sin fd producent i sitt uppmärksammade fall, fick sjunga sin kampsång och belysa #MeToo än mer. Rysfest!!!

bilder: vulture.com, billboard.com, usmagazine.com

2 kommentarer


AnnonsLaddar