Annons
Annons


Röda Mattan: Emmys 2017


ÅH just igår när jag hade en riktigt toppen seriedag – såg färdigt S02 av Insecure, första avsnittet av S02 av Better Things OCH första avsnittet av SISTA SÄSONGEN av The Mindy Project har kommit! – så var ju dessutom Emmys inatt! Och vilken jääävla röd matta och gala hörrni???

Annons

Det är ytterst sällan män kvalar in på min intresseradar vad gäller röda mattor men gullungarna från Stranger Things???? Kunde inte inte. Millie Bobby Brown glänste annars i prima ballerina wear med en bandana (?!) i midjan, tillsammans med Shannon Purser aka Barb som levde sitt bästa red carpet lyfe i smaragdgrönt och skulpturellt.

Laverne Cox st-HE-RÅ-la-DE i denna gråsilvriga glitterklänning!! Jag älskar sönder skapade mönster i material, antingen så här med glitter och paljetter eller med sömmar som skapar former och djup.

Jane Fonda är en förebild för alla oss som längtar efter att bli rockmormors!! Eller här kanske hon snarare är discomormor?? Either way är hon QUEENG i vrålceriset med bling överallt och spetsiga jävla silverdojer.

Uzo Aduba blir jag nästan fortfarande förvånad varje gång jag ser henne GLAMMED för hon är liksom så otroligt överjordiskt bra skådis att man alltid tänker att hon är sin karaktär Susanne ”Crazy Eyes” på riktigt?? Men inatt var hon verkligen så vacker, precis som en minimalistisk discokula (hahahahh who else har ”minimalistisk” och ”discokula” i samma mening annat än jag?? Men som ni vet så är mer mer).

Vanligtvis är jag no big fan av mönstrat, det har bara aldrig varit min grej även om jag önskar att det vore, men daannnggg vad Regina King nailar detta! Älskar hur REJÄLT allt är med denna look. Det är en rejäl urringning, det är en rejäl slits, det är ett rejält mönster, det är en rejäl markering i midjan. More is som sagt more!!!

Både Leslie Jones och Gabrielle Union glimrade loss utav av bara helv i svart med inslag av mesh! Även en special shoutout till deras face looks halloooooj. Såna otroliga peachy glows och dunderfransar som pricken över i:et!!

Shailene Woodley, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, (Laura Dern var inte med på min topplistis i år men hon får en shoutout ändå pga queeng) och Zoë Kravitz – casten av årets bästa serie Big Little Lies LE_VE_RE_RA_DE. Shailene som en sessig skogsdrottning, Nicole i finaste rött med bling, Reese i den enda feta kavajklänning in existence (??) och Zoe kom som en ACTUAL CONFETTI!!!

Huualiga vilken kväll för denna serie hörrni. Den vann sin kategori, dessutom vann Laura Dern, Alexander Skarsgård (!) och Nicole vann också!! I sitt tal tog hon upp våld i hemmet och kvinnomisshandel och hur genom serien och denna vinst belyser vi problemet ännu mer och hur viktigt det är. RÖS av mäkt.

Älsklingen Rashida Jones lyckades pull off en sån där grålavendel färg som cirka ingen annan skulle kunna göra?? Dessutom helt sinnessjukt fin plisserad och med en superkul cutout! Älskar även den supergulliga långa pagen med tillhörande lugg som passar henne som en hand i handsky.

Viola Davis var SÅ FIN i oranget! Ugh drog mig nästan för att ta med henne här för en skäms ju nästan över att jag burit oranget på två bröllis i rad nu men kan endast drömma om att rocka den färgen lika hårt som Viola. THIS IS HOW U DO IT + megainspo med mörkt läppstift till woow hade verkligen inte kommit på den själv.

Evan Rachel Wood var pretty, pretty, pretty chefig i denna helvita kostymiga frackgrej!! Ja nej jag förstår inte så mycket av den annat än jag vet att jag älskar den.

Thandie Newton matchade Millie Bobby Brown i prima ballerina style och bevisar att detta är en lewk även för oss fullvuxna kvinnor! Låt oss aldrig ge upp på ballerinadrömmarna!!!

Tessa Thompson fick röda mattan att bli the end of the rainbow och var där för att sätta punkt! Älskar ju plisserat och roliga cutouts men detta i kombo med REGNBÅGE?? Full jävla jackpot.

Och en egen shoutout får Issa Raes face look!!!!! Håret, sminket, allt var sååå next level. Hon bara strålar mer och mer för varje gång man ser henne, både i serien och på röda matts. Heheh okej hela hon får en egen shoutout tycker jag, så begåvad, cool och rolig – om inte hon äger denna gala nästa år så vet jag inte vad!!

bilder: vanityfair.com, deadline.com

Kommentera


AnnonsLaddar