Annons
Annons


Rock My Boat


Näe hörrni. Nog för att jag är van att testa massa produkter pga bjooty junkie men det är inte ofta en vrålar rÄTT uT av ett bud. Igår jobbade jag hemma när det plingade på och mannen på andra sidan dörren bar på en halvstor lila pyramid. En inte lika junkified person hade kanske ba ooooh vad kan detta vara!! Men pga att jag är så pass far gone har jag givetvis sett hintar av denna pyramid på sociala medier. Det var en pyramid innehållandes Aaliyahs kollektion för MAC!!!!!!!!! Eller hyllningskollektion kanske vi ska kalla det. Ärligt talat blev jag helt mållös och fick puls där och då till stackars budets förvirring.

Annons

Aaliyah är en mina allra första och finaste idoler. Minns tydligt hur min mamma väckte mig med nyheten om hennes död en morgon i mina tidiga tonår och vi läste om det på text-TV (this is how old I am y’all!!!!). Jag grät floder. Som lil’ tjej som nyligen börjat upptäcka sin ”riktiga” musiksmak och identitet som person betydde hon otroligt mycket för mig. Fanns inte direkt *mängder* av känslofull r’n’b i 00-talets gryning i Sörby i Örebro……………. Hon har alltid levt kvar som en stark inspiration för mig och hennes självbetitlade skiva från samma år hon dog, 2001, är absolut en av de jag fortfarande memorerat varje ord från sen 13 års ålder.

Det fina med att fortfarande vara ett Aaliyahfan är att vi fortfarande är så många och communityt är så starkt än idag! Hela denna kollektion från MAC startade nämligen som en fan-rörelse. Man startade en namninsamling (!) till MAC då man helt enkelt ville se en hyllningskollektion från märket, som tydligen var en av hennes personliga favorit. OCH DE LYSSNADE! Hur mycket älskar man inte sånt då <3

Needless to say, lol jo tydligen ganska mycket?? Jag var pretty överväldigad över att få hem dessa produkter. När pyramiden öppnade sig låg ett fint kort däri samt en silverpouch. Inuti den fanns en fin snusnäsduk, en ögonskuggepalett ”Age ain’t nothing”, ett läppstift ”More than a woman” och ett läppglans ”Brooklyn Born”. Inte hunnit testa paletten på ännu men ser ut att vara så göttiga jordiga toner med inslag av lila! Längtar. Läppstiftet var otroligt krämigt men ändå väldigt pigmenterat i en mörk hallonröd färg. Läppglanset luktade bakverkshimmel, var skirt och oh so skimrigt. Perfekt Baby Girl style då hon var queen of glossy lips!! Tänker maxa denna nu när man äntligen har lite färg. Snusnäsduken skulle jag vilja bära nonstop men jag vet inte om jag är värdig……….

Återkommer när jag testat produkterna in action också! Puss Baby Girl <3

Kommentera


AnnonsLaddar