Annons
Annons


Reservbatteriet hos en gräsänka


Lagom till att hösten kryper sig fram här hemma så hittade jag denna goa Italienoutfiten?? Bringing the saknies back. Och på tal om saknies; jag har fan varit gräsänka i snart två veckor!!!! Har aldrig nånsin varit utan Kalle så här länge (till andra vuxnas stora förskräckelse?!) och jag håller ärligt talat på att tappa det. Jag har typ inte varit i en mataffär eller lagat mat på lika länge?? Tappat nära på alla rutiner och livslust generellt. Känner mig helt halv här och då tar jag ändå mycket pride i att jag är en Självständig Kvinna och älskar att vi är Två Egna Personer i vårt förhållande och alltid har varit. Men nu känner jag mig bara lost, redo att lägga mig i fosterställning och inte resa mig förrän han är hemma igen och på något vänster gör mig hel.

Annons

TUR ATT DET ÄR REDAN IMORGON!!! Ska väl lyckas pallra mig upp för ännu en dag då.

väska – Etsy, skor – Zara, klänning – & Other Stories, solglasögon – Celine

1 kommentar


AnnonsLaddar