Annons
Annons


Queen of bad


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag känner mig faktiskt som Sveriges mest tydligt profilerade badkarsinfluencer rn?? Jag lägger ju ofta ut nån go insta story från när jag badar (men lååångt ifrån alla gånger) och folk verkar genuint FÖRVÅNADE över hur ofta jag badar (och då postar jag som sagt inte i närheten av alla gånger). Får ofta höra från kollegor eller bekanta som ba jaha jo jag har ett badkar men använder den kanske en gång om året??

Annons

……………………………………………………………….

………………………………………….

För en Tub_Lover_88 som levt utan badkar i +10 år är det inget mindre än att svära å det grövsta i kyrkan. Blir aktivt KRÄNKT varje gång jag hör talas om ett badkar som inte får sig det lovin’ den förtjänar! Pärlor till svin osv :(( För mig är det en nästintill helig ritual varje kväll innan jag lägger mig, den enda stunden på hela dagen då jag tvingas isolera mig och varva ner. Som ett vakuum! Underbaaaart.

Jag köper ju massa goa grejer till mitt kar. Fick en sån nackkudde av Kalle för att boosta myset och sen har jag massa skum (den bästa är från Rituals (reklamlänk via Apprl) !!), mjukgörande pulver och andra produkter som bidrar till *helheten*.

Mitt senaste tillskott är denna silikonmask att trä ÖVER sin sheetmask för att binda fukten!! Och JOVISST kan du använda denna även utan badkar men fan va gosigt det är att ha den däri. Blir liksom extra varmt och mojsigt. Efter tips av Gustav köpte jag min för a pretty lil penny (med betoning på LIL då den var superduperbillig) på Ebay! Sök på cirka ”silicone sheet mask” and go to town om du är sugen.

PS förlåt för obehaglig bild :((

Kommentera


AnnonsLaddar