Annons
Annons


Q&A – vuxenbröllop med festtema!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Kristin!! Hjälp plz! Ska på mitt livs första bröllopsfest med en ”äldre” skara människor och vill för guds skull klä mig rätt. Det är tema fest. Jag vill vara snygg, känna mig vuxen och köpa mig en FIN men lite rolig klänning. Får panne av kroppsstrumpor till klänningar så gärna något vippigare eller lösare. Kan tänka mig att lägga ca 1000 på en klänning. Förslag? Du är alltid så fin på fest! Tacksam för hjelp <3 Mira

Annons

Hej Mira gullis!!!

‘Tis wedding season allright. Och självklart ska jag försöka hitta nåt fint kul vuxet roligt vippy(??) till dig. Visst att det är ett ”vuxenbröllop” enligt dig men om det är tema FEST well hunny då lättar vi lite på bältet tycker jag. Har valt ut några favoriter så vi kör!!

Mindfuck redan vid första tipset!! En måååste ju inte bära just klänning. Hur kul med en jumpsuit till exempel?? Oranget är så nära du kan komma rött på ett bröllop utan att vara un peu inappropriate ;)) Älskade the statement frill!! Från Asos (reklamlänk via Apprl) .

Ojooj denna coola då!! Tjockt, lyxigt och grönt tyg med semi-ärmar (???). De sitter liksom fast där litegranna under armarna, men ser nästan snarare ut som en cape – aka det bästa som finns. Från Asos (reklamlänk via Apprl) .

Ett lide mer påklätt förslag är denna byxis! Supertjusigt mönster med cirka fåglar? blommor? jaja nåt flygigt och härligt ska det föreställa i alla fall! Extremt bekvämt ser det också ut att vara. Från Monki (reklamlänk via Apprl) .

Favoriten oranget igen! Denna enärmade klänning har en klassisk skärning men är ändå lite kul med småfrills och en god slits. Klassisk men KUL ja! Från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Nu är denna ett fodral I know MEN jag tycker att den är en perfekt mix av vuxen i silhuetten + diskret cutout men ändå ”fin och lite rolig” som du letar efter! Snittet på det vita tyget gör den sjukt smickrande utan att vara korvskinns-tajt dessutom! Från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Med denna champagnedröm kan du matcha drycken i glasen!!! Den ser rätt åtsittande ut på modellen men jag tänker att detta är verkligen en sådan du enkelt bara kan gå upp en storlek i och så blir modellen mer baggy men sitter ändå bra i övrigt. Från NA-KD (reklamlänk via Apprl) .

En till krossad sammetscutie! I aquablå och kimonomodell dessutom mmmmmm. Från Missguided.

Limeigt gulgrön?? Kanske inte en färg som är superlätt att identifiera men en sak är det och det är att den är jäääävligt fin!! Från Londunn + Missguided.

Här har vi en rent ut baggy modell men som känns så feminin och gullig ändå! Vad som kanske inte syns supertydligt i denna bild är det tunna bandet som är över ena axeln – så fint med nätt band mot oversize klänning!! OCH jag älskarrrr denna klargula färg på sommaren. Från Trendyol (reklamlänk via Apprl) .

Kontrasterna i denna modell gillar jag, det babyblåa mot det svarta! Visst är den hellång men den har också en hella god urringning att balansera ut med :)) Märket hade jag aldrig hört talas om innan sommaren men jag har själv köpt en klänning därifrån inför det bröllop jag ska på nu i dagarna! Väldigt prisvärt och cute stuff. Från True Decadence (reklamlänk via Apprl) .

Innehåller annonslänkar

1 kommentar


AnnonsLaddar