Annons
Annons


Q&A – vårens dojor!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Önskeinlägg!! Skulle vilja önska tips av dig på vårens dojor :))) börjar nytt jobb och känner att min risiga martens gjort sitt liksom men vill inte gå över till pumps? Vad använder du? Gillar tjocka sulor, schyssta sneakers och Chelsea boots /Jenjen

Annons

Hej kära du!!

Vet du vad, jag har alltid varit en stark förespråkare av sneakers till workwear. Så e d ba!! Dels pga schönt och schönhet går ju före allt som bekant. Nog för att man tycker det är så tjusigt med de tappra få som orkar gå runt med pumps på kontory absolut!! Men jobbet är liksom det stället man är på i princip mest timmar av allt, jag har det fan inte I MIG att inte må toppen precis jämt? Och må toppen gör man ju endast om man är bekväm. Vissa hävdar ju att det ”finns pumps som är lika sköna som sneakers”” eller ”jag får inte ont i fötterna!” men vi vet tyvärr alla att de ljuger eller är så pass hjärntvättade av patriarkatet att de tror att avdomnade fötter är föredömligt.

Oj nu rantade jag iväg där förlåt?? Åter till dina tips. JAG TYCKER!! att det är lättare att dressa upp och ner en outfit om man balanserar ut det med sneakers. Supersnajs att ha cool skjortblusgrej, kanske rätt av en kavaj och så ba BAAM fresh n so clean clean sneakers till. Har du pumps till det blir det verkligen en heeelt annan stämning? Kan ju också vara bra givetvis om det är det man vill!! Ugh, kan jag get to the point already eller hur?? Nu drar vi av lite goa tips.

Förutom stark förespråkare av sneakers till workwear är jag överlag en stark förespråkare av klassiska sneakersmodeller! Till exempel är Adidas Superstar en underbar sko på alla sätt och vis och passar till precis, precis allt. OCH! Den kommer i en ”bold” modell som det kallas, med en extra chunky sula. Vilket du ju gillar! Klassisk modell eller en klassiker med en lite större sannolikhet att skapa head turning.

Adidas Superstar finns här! (reklamlänk via Apprl)
Adidas Superstar Bold finns här! (reklamlänk via Apprl)

Och halloooj exakt samma som ovan gäller även för den förträffliga modellen Adidas Stan Smith! Deras chunky modell finns i denna ljusrosagrå färg som känns helt perfekt för att smälta in i en god workwear-outfit.

Adidas Stan Smith finns här! (reklamlänk via Apprl)
Adidas Stan Smith Bold finns här! (reklamlänk via Apprl)

För att inte enbart ge dig sneakertips, även om jag godt och väl hade kunnat, tog jag med lite loafers. Fast inte vilka loafers som helst så klart!! Med tanke på att du gillar chunky sulor och chelseaboots så har dessa lite av allt. Bägge modeller är från & Other Stories för jag tycker verkligen att de gör bäst och mest prisvärda loafers av alla jag testat!

Snörsko med chunky sula finns här! (reklamlänk via Apprl)
Loafer med chunky sula finns här! (reklamlänk via Apprl)

För att somra till det lite bjussar jag även på lite mules! Även dessa från & Other Stories faktiskt. Köpte ett par därifrån förra året under våren och använde så mycket på jobbet att jag behövde ett par till rätt snabbt pga insåg hur otroligt praktiskt det var. Perfekt under transitional-tiden; är det kallt eller varmt eller både och eller pendlar det under dagen-type of vårväder! Av och på kan de åka och man kan vädra lite diskret utan att det blir rätt ut avklätt med tårna i vädret. Loafermodellen kanske är lite mer up your alley men jag kunde inte INTE tipsa om satinskon med en pompom på!!! Den är too cute to leave out.

Loafermule finns här! (reklamlänk via Apprl)
Satinmule finns här! (reklamlänk via Apprl)

Cleana skomodeller som passar till allt är ju verkligen att föredra i arbetssituationer för det mesta, om man vill kunna vara ombytlig. Adidas Campus är också en clean och skön modell som finns i flera färgkombos! Den har inte en chunky sula men är gosig ändå! Sen finns även slipinmodellen givetvis och där går det enkelt att få till en god och chunky sulis! Just denna modell från Even&Odd finns dessutom i olika färger och är riktigt billig och härlig!!

Adidas Campus finns här! (reklamlänk via Apprl)
Even&Odd slipins finns här! (reklamlänk via Apprl)

Men om du ba snaaaark jag vill inte ha en clean och tråkig sko kommer här lite alternativ! Nikes Huarache är så satans jävla snygg, funderar starkt på att köpa mig ett eget par i denna färg trots att jag har ett inofficiellt sneakerstopp. Den är helt perfekt fulsnygg, skoj och SKÖÖN. På tal om skön så kan jag inte inte heller tipsa om Världens Skönaste Skor: Adidas Boost! Ni vet att jag tjatat om Boostmodellen i åratal och ja, det är inte för intet. Alla vänner, familj, killar (lol en, Kalle alltså) jag rekommenderat Boost till och som börjat använda har också blivit helt frälsta. Pappa har bara använt Asics hela livet fram till att jag började Boostpredika, sen dess har han konverterat kan jag meddela!! Nu är han som besatt av Boosten. Jaja ni fattar. Finns även i maaaassa färger och modeller – Boost är själva sulan! Så ovanredet går att välja efter tyck och smak. Jag tyckte dessa white people-nude var jättefina!!

Nike Huarache finns här! (reklamlänk via Apprl)
Adidas Boost finns här! (reklamlänk via Apprl)

Så där ja gullis hoppas jag kunde hjälpa till och att du får inspo till något finfint. Grattis till nytt jobb och hoppas du får det så kult på restaurangen <3

1 kommentar


AnnonsLaddar