Annons
Annons


Q&A – the perfect hoodie!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Åh din huvtröja på tredje bilden ser helt perf ut i mina ögon!! Går den att hitta någonstans?? Michaela

MICHAELA!! Vet du vad. Jag är nyförälskad. Helt gått och kärat ner mig i en munkjacka som är i den allra perfektaste modell jag nånsin stött på. Alltid sökt mig till hoodies men har hittills känt som att jag nöjt mig – fram tills nu. Jag tycker att hoodies är ett plagg som funkar till allt, lika fint till vardags med t-shirt och jeans som till partyklänningen (sexiga sportstilen u know <3).

Annons

Vår romans började med att jag köpte den i sommarfärgen vit!! Jätteknasigt och otippat för att vara jag men ibland får man infall ni vet. Och vilket jävla infall det var då?? Slutade med att vi hängde mest varje dag och jag insåg att jag behövde ta vår relation till nästa nivå.

Jag bestämde mig därför nyligen för att investera i två till – en mörkblå och en gråmelerad! Jag är definitivt en sån som hittar det en gillar och köper samma i flera färger. Samma på restu, hittar jag något jag älskar på en så kommer jag aldrig smaka nåt annat på menyn tyvärr!

Denna är helt ultimat mjuk och skön, gosig inuti, STOR och dubbelfodrad luva, lagom croppad men ändå långa ärmar. Och BILLIG! Den är ifrån Weekday (adlink) and aj lav ju baby!!!

Kommentera


AnnonsLaddar