Annons
Annons


Q&A – klädkod frack/kavaj!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej Kristin! Jag ska gå på bröllop i maj med klädkod frack/ kavaj. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Pls help a girl out 🙂

Hallooooj!

Först måste jag vara lite så där störig och poängtera att: frack och kavaj är två pretty olika klädkoder?? Frack är bland det mest uppklädda man kan ha och kavaj är rätt chill soooo jag har blandat lite högt och lågt – som vanligt ;)) Vid frack ska klänning bla vara hellång, medan det inte behöver vara det vid kavaj.

Annons

Själv ska jag på ett bröllop helgen innan vårt (!!) som även är kvällen innan vi åker på vår resa så kommer behöva ta det väldigt lugnt snaark. Klädkoden för den är mörk kavaj och kan avslöja att jag själv shoppat något från nedan förslag hehehh!!

Mörkblått är något många väljer att kalla classy så let’s go with that!
Vänster: långärmad, prickig wrapklänning som KAN vara för urringad för ”frack” men vemmmm orkar bry sig om sånt egentligen? Från Nelly (reklamlänk via Apprl)
Höger: mörkblå spets på blått undertyg som känns perfekt bröll – hoppas bara man kan lyfta på armarna ordentligt? Från Chi Chi (reklamlänk via Apprl)

GUL tror jag starkt på hela 2018, ser fram emot lite bränna så man kan börja rocka’t!
Vänster: perfekt minimalistisk maximalism med denna hellånga, halterneck volangdröm från Asos (reklamlänk via Apprl)
Höger: vet inte ens om det kvallar som spets när det är så stort i mönstret men sicken sommarhägring va!! Från Love Triangle (reklamlänk via Apprl)

OKej förutom vad jag tycker är årets färg, se ovan, så är ju ”den officiella färgen” i år LILA!! Båda två rätt jävla urringade också heheheh but u guys already know
Vänster: ljuslila volangskapelse som jag ääälskar. Tänker att volangen över pupp-området blir supersmickrande? Från True Decadence (reklamlänk via Apprl)
Höger: även här volanger men blandat med spets! Ser så bekväm och och flowy ut!! Från True Decadence (reklamlänk via Apprl)

Pudrigt dåå, så nära vitt man kan komma på bröllop och ändå komma undan med hehe!!
Vänster: en ballerinadröm come true för oss vuxna som inte ””får”” bära balettkjol i tid och otid. Från TFNC (reklamlänk via Apprl)
Höger: babyrosa, slinkig kimono som ser så skön och praktiskt för DANS ut. Från Asos (reklamlänk via Apprl)

Växla upp i rivighet och varför inte go chockrosa!!
Vänster: ganska konservativ modell med långärmat och ner till anklarna men KUL i spets och knallig färg. Från Asos (reklamlänk via Apprl)
Höger: egentligen är inte kortkort enligt klädkoden men kan tycka att man kommer undan med en funky piece like dis, som dessutom är långärmad! Strukturerad satintyg och massa roliga detaljer på denna från Asos (reklamlänk via Apprl)

De där mönstrade sidendrömmarna då, känns dessutom som man kan klä upp och ner och enkelt återanvända!
Vänster: klargrön, slinkig vårdröm från Asos
(reklamlänk via Apprl)
Höger: asymmetrisk, bronsfärgad sidenwrappis också från Asos (reklamlänk via Apprl)

FRANS = FEST! De här kanske (också) är för bara eller urringade egentligen meeeen aja jag orkar inte ens ta upp det längre
Vänster: en klarorange jävel, möjligtvis att den ger lite Let’s Dance-vibbar men det är väl bara skoj? Från Asos (reklamlänk via Apprl)
Höger: snarlik modell men snäppet längre och i en gammelrosa färg som kanske drar lite mindre uppmärksamhet än sin föregående variant ;)) Också från Asos (reklamlänk via Apprl)

Vi avslutar starkt med BLOMMIGT! I maj är det ju basically sommar (??) så vad passar bättre än flora egentligen.
Vänster: ljusblå, asymmetrisk klänning med rosa rosor från NAKD
Höger: kaxig jumpsuit också från NAKD

Lycka till nuuuu och ha det så kult på bröllopet!!!

Kommentera


AnnonsLaddar