Annons
Annons


Q&A – kjolguide i kylan!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Q:
kristin!! jag har precis blivit en riktig KJOLTJEJ och undrar nu hur en bäst bär kjol på vintern! asså tänker typ vilken TYP av kjol är snygg att ha till kraftigare strumpbyxor och kängor? PUSS Linnet

Annons

A:
HELLOJ!

Vad skoj ju?? Alltid kul när en vidgar sina vyer och har sig. Enda kruxet med kjol om vintern är ju just att du inte vill frysa så klart. Men precis så som jag stylar det i kallare tider är som du säger: tjockare strumpbyxor och kängor!!

Roliga kjolar! En pärlbroderad, a-linjeformad och en sammet med metallicstjärnor! Båda rätt roliga och piffiga – något man enkelt klär ner med kängor tex. Båda från River Island!

Vardagscute! Manchester är det nya jeans denna höst och vinter!! Denna fina, vinröda från Monki tar tillvara på det och matchas enkelt till allt. En klassisk svart jeanskjol går ju också alltid alltid alltid hem som ni vet, denna från NA-KD med snygga sömmar också.

En personlig fave är LACK nu om hösten! Sååå perfekt till stickat och boots och kängor i alla dess slag. Denna modell från Rebecca Stella finns i svart och en perfekt höstigt röd.
Dessutom har Monki fått in en megafin variant med paperbag waist! Kan vara skön att variera mot de tajta.

Clueless goes 2017 med dessa rutiga omlottkjolar! I andan av allas vår bästa rutiga kjol men med en välbehövlig, modern take. Båda från Asos, översta HÄR och understa HÄR.

Även om jag personligen älskar en god jävla kortkortkjol till höstens blaffiga kängor så är det klart att det finns ursnygga längre modeller! Tycker att båda dessa från Monki gör tricket. Snygga till både kängor eller klackar tbh!! En plisserad och skimrig och den understa i svart sammet med snörmmidja!

Hoppas du fick inspo till någon kulig kjol att testa loss i höst <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar