Annons
Annons


Q&A – inspirerande workwear!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej Zäta!!!

Läser och följer dig SLAVISKT (gränsfall till ohälsosamt) (min kille tycker att jag är psyksjuk för jag diskuterar liksom högt med dig när jag läser dina inlägg, spec de när du kör röda mattan-genomgångarna). ÄLSKAR att vi får hänga med på bröllis-bestyren!!!

Annons

Nu till frågan: jag har fått ett riktigt jobb med mycket möten/mingel etc men vet inte hur jag ska klä mig?? Har blivit blessed med tits storlek större men är liten i kroppen i övrigt. Det är ju skitkul i vissa sammanhang, men inte på jobbet. Har fastnat i t-shirts och stickade tröjor för att visa så lite kropp som möjligt, men blir deprimerad av det = kan inte göra mitt bästa på jobbet. Kan inte du snälla söta göra ett inlägg med kontors-kompatibla kläder? OBS att jag inte jobbar på bank (hehe sorry för fördomen), kan verkligen ta ut svängarna om jag skulle vilja!

XX A

Hej gullfejs! Och TACK, blir ju alldeles varm och gosig och till mig här.

Alltsåå jag kan inte understryka NEWG hur hårt jag relaterar till detta. Det är literally mitt liv, exakt det du beskriver?? Och egentligen vågar jag mig inte påstå att jag knäckt nån Da Vinci-kod här tyvärr. Ty jag är endast människa och är fortfarande en work in progress!! Men kan dela med mig av mina topptips och det bästa under de kategorierna just nu.

Tips 1: WRAP IT! Jag tjatar alltid om detta men jag kommer inte sluta heller. Omlott är bäst ingen protest!! Inte bara superfint i precis alla lägen, dag som kväll, men också sååå fint på alla. Lite extra på oss top heavy  if i may say so. Det liksom smickrar utan att framhäva för mycket om man nu inte skulle vilja det (?).

Här har man till exempel stylat en lång wrap dress med en polotröja under och JA så kan man ju ha om man verkligen vill täcka ja. Personligen skulle jag inte ha polo under, däremot har jag linne ibland beroende på hur djup ringningen är! Obs på jobbet alltså hahahah på min fritid vet ni att jag är så kallad gränslös. Ovan från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) !

Kimonomodeller är utmärkta omlottisar!! Denna fina finns dessutom i flera färger och skulle vara lika fin till boots som till klackeluringar. Från NA-KD (reklamlänk via Apprl) !

Iiih detta är en personlig favorit från jobbet!! Lite ruffles och prickar (+ basker i stylingen!) och du ser ut som den franskaste (?) fransyskan ever typ. HUR CUTE! Från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Men byxdressarna då?? They can do wrap too honey. Och genast känner man sig SÅ mycket mer dressad bara för man har en vuxen-onesie, lite oförklarligt men det gör man bara. Ovan modeller dessutom rätt dressy i sig med lite kavajinslag! Hur fint som helst. Svarta från H&M och röda från Trendyol (reklamlänk via Apprl) !

Men topparna då?? They can do wrap too honey. Clean jävla skjortvariant från H&M eller skoj velvetvariant från NA-KD (reklamlänk via Apprl) !

Tips 2: stickade klänningar! Chile, om det är något som är skönt och bra till vardags så är det just stickat i klänningsform. Men också huuuur gött som helst på alla våra goda former här på kröppa.

En enkel svart goding med randiga detaljer! Förra säsongen fanns lite fina varianter med helrandigt?? Hittar inte dessa någonstans nu men det är också himla fent va. Denna från YAS (reklamlänk via Apprl) !

Denna är superenkel men med små fina slitsar vid ärmen! Finns dessutom i flera höstiga färger och kommer från Bik Bok (reklamlänk via Apprl) .

Halloj här har vi två takes med lite härliga knappar på to add some pizzazz!! Tillför verkligen en extra kul och het dimension. Mörkröda från mint & berry (reklamlänk via Apprl) och den svarta från Vila (reklamlänk via Apprl) !

Innehåller annonslänkar

3 kommentarer


AnnonsLaddar