Annons
Annons


Q&A – Hur bor vi nu?


Härligt att läsa om ditt år! Så sugen på att läsa mer om er lägenhet, bor ni större nu etc? Linda

YES MISSY! Så här ligger det till. Vi har känt ett tag att vi vill flytta till större. Förra lägenheten var en tvåa, runt 50 kvm, på Södermalm! En lugnare del av Sofo typ. Vi har trivts toppenfint men alltid vetat att det inte direkt är en lägenhet man kan bo i LÄNGE länge. Skulle vi bli fler i familjen en vacker dag till exempel. Från Söder har det alltså burit av till ett betydligt större boende i Stureby, Enskede!

Annons

Kalle har alltid velat bo närmre naturen. Det här är nåt som inte är DET MINSTA viktigt för mig lol, en buske nånstans i krokarna räcker typ. Men så kände jag att 1) jag är inte ”aktivt emot natur” I guess? 2) jag ville prompt bo kvar på Östermalm innan vi flyttade till Söder, det var han som propsade för Söder och han hade ju SÅ rätt då!! 3) jag har faktiskt bara bott i innerstan i alla år jag bott i Stockholm! Har liksom aldrig testat nåt annat så hur fan ska man veta vad man gillar då och 4) självklart måste man ju kompromissa!! Vi har bara bott i stan för att JAG älskar det, nu är det faktiskt dags att bo lite längre ut för hans skull. Och obs I’m loving it so far!! Så inte som att jag sitter här och lider hahahah.

Nya lgh är en nyproduktion så den är ju rätt kal och vit so far! Men jag ser fram emot att låta det växa fram, sätta vår egen prägel på stället över tiden. I och med att den är nästan dubbelt så stor som vår förra har vi behövt köpa en betydligt större soffa och säng!! Och överlag behövs massa mer möbler än tidigare. Ska se till att lägga upp bilder på dem snart men alltså hela processen har varit så omvänd och sjuk. Från att hela livet ha tänkt: får denna möbel plats? vart man än bott behöver vi nu tänka: är denna stor NOG? Köper vi för små möbler skulle det se helt oproportionerligt ut?? Ett lyxproblem indeed i denna bostadssituation.

Som sagt trivs jag så OTROLIGT bra hittills. Det är så sjukt mysigt, hemtrevligt, tyst, lugnt och ja – STORT här ute. Från att ha bott mitt på livliga söder känns det nu som vi bor mitt ute i skogen med tanke på hur lugnt det är?? Men det gör vi ju verkligen inte, vi bor i ett supergosigt område med villor och radhus, med bussar och tunnelbanor osv så det där med skogen är mer en zen-känsla ;)) Vi ligger på riktigt helt giddy om kvällarna när vi ska sova för att vi är så himla glada över flytten och lägenheten!!!! En sån sinnessjuk life upgrade och jag är truly, truly så lycklig över det.

Som ni märker har jag fotat otrooooligt lite, mestadels för att man varit så galet upptagen med att bara reda ut vardagen – typ var är alla strumpor?? Men nu när sånt börjat lägga sig ska jag lägga upp mer!! Häng meeeeeed

2 kommentarer


AnnonsLaddar