Annons
Annons


Q&A – drömväskan modell mindre!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

ÄLSKAR detta inlägg <3333 pga väskor är livet. Så då kan jag väl passa på när jag ändå är här och skriver. Kan du inte snälla pretty please göra ett liknande inlägg med väska modell mindre? Inte kuvert-size och inte dator-vänlig men nåt därimellan? Ska åka till Rom i sommar och en långtripp till New York i höst där det bara går att choppa väsk-järnet. Letar efter den perfekta mellanstora vardagsväskan och behöver all inspo jag bara kan få.
PUSS från en annan pink-hair-lady om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/qa-unna-sig-en-dyr-vaska

Annons

Omgggg ni är the gifts that keep on giving!!!!! Att ni BER mig tipsa om detta, när det är cirka det bästa jag vet, wow detta är the definition of blessed.

Okej denna hära lite påsiga modellen från Loewe med knutar i ändarna var jag SÅ HÄR nära att köpa men sen gjorde jag det inte. Ni minns det där bröllopet jag har framför mig?? Lol just det. HUR duktig tror ni jag kände mig när jag inte köpte btw?? Strålade som en sjuåring på julaftonsmorgon. Påsen är perfekt lite mindre vardagssize i ett rejält men mjukt och helt perfekt läder. Älskade denna midnattsblå också halloj?!

Okej hur mycket höstfeeling fick man av denna Célinegoding??? En mindre kubmodell i burgundy med straps i camel, himla praktiskt med korta OCH långa straps – om man nu ska tänka så. Vilket man bör!

Det är inte en hemlis att buckets (väskmodellen, inte drinkstorleken, partyprisse du där) är all the flippin’ rage just nu. Och det ÄR ju av en anledning?? Snyggt, praktiskt och lika balla stora som små. Balenciagas (reklamlänk via Apprl) canvasserie är toppenfin och med svarta detaljer känns den som att den blir året runt-kompatibel.

Gudars lilla lilla skymning. Denna crossbody från Gucci (reklamlänk via Apprl) var inte direkt otoppen!!!!! Tidigare tips var kanske lite mera åt det svala hållet, så klart att mamma inte skulle lämna er utan lite maximalism <3

Speaking of??? Kolla in denna GODISLÅDA från Prada (reklamlänk via Apprl) !! I’m dying right here. Som om mitt inre barn fick obegränsad budget att köpa ett smyckeskrin till sin Barbie. Klämde på denna IRL på en jobbmiddag häromveckan och den var indeedio ett litet skrin av magi.

Den här plyschdrömmen från The Row (reklamlänk via Apprl) försööööker jag desperat komma på en motivering till att jag absolut behöver men jag lyckas tyvärr inte (damn you bröllop (nä det tar jag tillbaka (…..eller)). Även DENNA fick jag klämma på under jobbmiddagen förra veckan – ja, det var ett högst stylish event tydligen – åh herregyyyy. Kanske inte jättepraktisk i material men den finns i olika material och storlekar så det löser sig ska ni se.

En mindre variant av kingmodellen Falabella av Stella McCartney (reklamlänk via Apprl) , ni vet den väskmodellen man aldrig nånsin tröttnar på! Jag har en något större sen innan men fördelen med den lite mindre är att du även kan ha den crossbody vilket är lika med det bästa som finns i väskväg.

Om du inte är lika sugen på godislåde-Prada (reklamlänk via Apprl) (why u wouldn’t e bortom mig men okej) så har de också denna sleek af variant. Så kallad tidlös!!!

Givenchy (reklamlänk via Apprl) har släppt en ny serie med kedjedetaljer som jag gillar skarpt! Lädret i denna ser ut att vara rejält och helt perfekt finish, matt burgundy. Kedjan ger den lite edge amirite!!

Heheheh många av mina egna käraste kryper fram här som ni kanske märker men det är inte för intet! Det är ju för att jag vet first hand hur king dom är. Loewes (reklamlänk via Apprl) Puzzle Bag finns i olika storlekar och flera färger och är såååå praktisk och snygg, ni anar inte. Den passar prick lika bra till vardags som till fest och även den lilla är OTROLIGT rymlig! Kort strap, lång strap, u get the drill.

Lite liknande sleek baby Prada finns även denna goding från YSL (reklamlänk via Apprl) ! Personligen älskar jag tassels och annat häng och släng på väskor, något som snärtar lite extra när man går u know.

Vad var det där jag sa om buckets nu igen?? Jamenjust. Bucket bags har väl nästan blivit synonymt med Mansur Gavriel (reklamlänk via Apprl) these days, den okrönte kingen av dem! Finns i flera storlekar, färger och material dessutom och det älskar man ju. Verkligen den PERFEKTA bucketen, oavsett typ man väljer, hela modellen är bara perfektion.

Innehåller adlinks

1 kommentar


AnnonsLaddar