Annons
Annons


Q&A – bröllopsrecap!


Vår Save The Date-inbjudan med illustration av Elisabeth Widmark! <3

Q: Vänta. Stopp. Vad har jag missat genom hela den här svängen. VEGAS??? Elina

A: Uhhmmm Elina ja vad har du missat?? Bara ALLT????? Hihhi vi kör en liden recap om ni är fler som missat:

Annons

Jag och min långa kärleksbästis ska gifta oss i maj och kommer göra det i Las Vegas! Resa är bokad, kapell är bokat, restaurang är bokad och ja det är väl ungefär det. Brudklänning är på g, vigselring är på g. Alla gäster är bekräftade och så?? Hhahaha det här blev som en checklista för mig istället nu. Men vi kommer ha ett väldigt litet bröllis med bara våra föräldrar och närmsta vänner med oss.

Det var många saker som fick oss att landa i Vegas. Dels har vi varit där och tyckte det var sviiiinkul. Så vi har faktiskt alltid sagt att när det blir dags så kommer det ske där! Sen är vi båda extremt, fruktansvärt ointresserade av att arrangera ett bröllop. Hatar fixeri och den typ av planering. Så vart kan man åka där man basically kan köpa ett PAKET och folk bara löser allting åt en?? Ja gissa. Också: så mycket pengar som ett bröll kostar kan man ju få värsta sjuka resan för……….. Och sist men inte minst – vi ville båda ha ett väldigt, väldigt litet bröllop. Något som skulle bli omöjligt om vi hade det hemma eller ens nära hemma hahah. Det var jättesvårt att koka ner gästlistan till så få vi har nu så klart, det finns ju massa fler man älskar och skulle kunna fira med. Men man måste också göra vad som känns rätt i magen!

Vegas är verkligen så himla maxat och ett sjukt konstigt ställe egentligen? Lite som en bermudas triangel av fest och stora, blinkande saker. Man måste ta det för vad det är och go with the flow!! Och absolut inte vara där för länge. Ett par dagar max sen måste man någonstans som är mer som Den Verkliga Världen, eller åtminstone jag måste det.

Här är två bilder från sist vi var där: en gullig i poolen på Encore (där ska vi bo igen yay!! älskade det) och en superduper dundernykter bild efter en utekväll på XS, som är hotellets klubb som e toppen. Två scenarios jag hoppas på att få upprepa pretty much rätt av, fast denna gång som en married ledi :))

2 kommentarer


AnnonsLaddar