Annons
Annons


Q&A – bröllopsplaneringen!


Kan inte du berätta lite om hur det går med bröllopsplaneringen??? ??? Rebecka

Jo men det kan jag!!! Har varit medvetet tyst om det ett tag och det är för att vi ville att det skulle komma lite som en överraskning för de (få!) inbjudna. Men nu är vår save the date äntligen ute iiiih!!!

Annons

Så här va! Vi ville göra nåt KUL för såna är vi. När man kikade runt efter inspiration till inbjudan/save the date så kräktes jag lite i munnen för allt var såååååå trååååkiiiiigt och kändes bara inte alls som vi. Så vi kom på en idé att vi ville trycka upp en filmaffisch! Vi ville hitta en illustratör som kunde göra något lagom kitschigt och skoj och som fattade vad vi var ute efter. Vi låg hemma en kväll och skrattade så vi grät och skämtade om att vi skulle göra en egen take på någon favoritfilm eller serie. Tills vi ba…………………. fast vi gör det???? Haha bara för att man ska gifta sig betyder inte att man måste bli en annan person och göra saker som man ”borde” plötsligt. Vi älskar Twin Peaks så vi tyckte att det vore väl kul att spoofa och göra om till oss!! Googlade loss och hittade utmärkta illustratören Elisabeth Widmark som var GULD att jobba med och förstod direkt vad vi var ute efter.

Och som ni kanske förstår av ovan är datum spikat! Och location! Vi har nämligen alltid velat gifta oss i Vegas :)) Att stå längst fram i en kyrka med örti pers som står och glor på oss och gråter, alla sjunger psalmer som ingen kan, kändes som en liten, liten mardröm för oss. Och man får faktiskt göra precis som man vill när man gifter sig! Vi vill ha 1000% good vibes, maxad fest och hålla det extremt litet. Plus att så mycket pengar som allt kostar kan man lika gärna få världens fetaste resa för………………. Sagt och gjort, Vegas får det bli! Det betyder inte att vi vill ha Elvis och tokeri varenda sekund, men vi vill ha så långt ifrån stelt och stolpigt vi kan i alla fall.

12 maj kommer det ske! Vill inget hellre än att spola tiden så att vi kommer fram dit N U för allt känns så jävla trist som inte är vårt bröllop ahhahaha. Sen har vi lite andra planer och kringresor runt Vegasresan, men det får vi ta i ett separat inlägg. Allt kring själv ceremonin och så är absolut inte spikat än tho!! Vi har en hel del kvar att ta tag i heheh. Men en sak jag är nöjd med hittills är att vi bara lyssnat på oss själva och inte gått på NÅGONTING av vad man ”borde” göra med ett bröllop som vi inte känt oss bekväma med. Ja, vi vill ha ett mycket litet sällskap till exempel och då kanske det är många som blir sura men då får dom bli det. Det är ju vår dag och inte deras :)) Att gifta sig där borta och inte här är väl inte heller helt supertraditionellt, samtidigt vill jag absolut ha en vit långklänning och så. Man kan plocka lite och göra som man vill med traditioner och ”måsten” tycker jag??

Jaja det får bli en fortsättning följer ett antal gånger vad gäller bröllopet som ni kanske förstår! Och har ni tips angående att gifta sig i Las Vegas – please do bring ‘em on?? Man har ju aldrig gjort detta förut så att säga lol.

14 kommentarer


AnnonsLaddar